reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a ja piszę się pochwali, że siostra od mojego A zaszła wreszcie w ciąże :-D i jest aż w 7 tydniu he he he Mileners bedzie miał wreszcie jakies towarzystwo ;-)

reklama
czarna współczuje choróbska i ciesze się, że mija
no a kolegi szkoda bardzo:-(

Miłka gratuluje!!
mi się psiapsióła na dniach rozsypie a ma jutro egzamin na prawko:baffled:

czujecie co wymyślili w żłobku w Bełchatowie
rodzice będą płacili za żłobek w zależności od swoich wynagrodzeń! ale nie mniej niż 150 zeta chyba.
strasznie mnie to dziwi bo przecież czy dzieci tych "bogatszych" zjedzą więcej? zużyją więcej? wykorzystają czego kolwiek więcej?
nie czaje:no:

Agaton to calkiem romantyczna historia :)
Fajnie ze sie odnalezliscie :)

Milka gratuluje ciazy w rodzinie :)

Sara dziwnie z tym przedszkolem :baffled:

Czarna super z Lauruni lepiej

Reszcie zdrowia :)

sa raa, a to jest legalne? To zlobek jest panstwowy? Jakos mi to jakims przekretem czuc.
Dla mnie jest to jawna dyskryminacja- bo oni chca zrobic taki szpas- stac cie, bierz nianke. Nie stac cie dostaniesz laskawie zlobek. Bo w zlobkach jest zbyt malo miejsc, to pewnie chca zrobic mala selekcje. Paranoja.
Ja bym sie zaczela tym interesowac i jakby co glosno krzyczec, ze to jest jawna niesprawiedliwosc.

halo laski
dzieki za zyczenia, ale spoko luz
pogratulujecie jak bede po jakichs 20 latach hehe
poki co krotki staz mamy jeszcze :-p

ja dzisiaj wieczor filmowo muzyczno netowy
obejrzalam fajny film na canal plus
a teraz siedze tutaj i slucham amy winehouse ( nieistotna mnie natchnela ;-)) moj stary kreci koncert kornu dzisiaj na torwarze, wspolczuje mu teho jazgotu

moje dziecko odmowilo wczoraj wspolpracy cyckowej
po prostu jakby ja opetalo
jak tylko probowalam ja nakarmic rozkrecala taka syrene ze sasiedzi mnie oskarza o znecanie sie nad dziecmi chyba
niezle halo
ale nic
zobaczymy jak bedzie dalej

jednak zaraz z tej okazji chyba napije sie jakiegos dobrego winka

nonek tak sobie radni wymyślili:eek:
i już jest ustawa która to reguluje
rodzice już petycje piszą i narobią hałasu wokół tego napewno
zdziwiło mnie to bardzo naprawde

a teraz idę spac
dobranoc kobietki

jezu poszlam na solke dzis na 10 min i plone, rak i ogien
fak, fak lipa fak
:-D
farbnelam wloski nieco
kupilam magnez
czuje ze depresja czai sie za rogiem wiec dzialam prewencyjnie :)

sugar ja caly czas katuje Amy

reklama
Do góry