reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nieistotna, to może idz na solkę i nastrój się poprawi ? :sorry:

Mi powoli wieczorami jak się najem wychodzi brzuch :-)

Sugar - dalszych 100 lat razem :-)

Agaton - rzeczywiście fajny prezent na rocznicę :-D

A ja dziś :angry::baffled::baffled::wściekła/y: na of kors Akademię Medyczną. Normalnie tam powinni 3/4 tych lekarzy zwolnić, a tym co zostali obniżyć pensję o połowę i i tak za dużo by zostali. Pacjent - kawka u jednej koleżanki - drugi pacjent - kawka u drugiej - trzeci - znikam nie wiem ***** gdzie na godzinkę... ręce i nogi opadają. A ty siedź z głodnym, padającym ze zmęczenia dzieckiem (jeszcze nasz to luz, ludzie z niemowlakami, noworodkami, w jakimś kurna przeciągu, godzinami czekają, lekarze wszyscy się snują w te i we wte ze stetoskopami, nikt nie pracuje bo po co, kasa i tak leci... normalnie pokaż lekarzu co masz w garażu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)

Anyway, spędziliśmy pół dnia siedząc tam i czekając aż jaśnie państwo doktorzy skończą kawusie srusie i wrócą z **** wie kąd (bo przeca jak są w przychodni to na oddziale nie pracują). Żeby nam powiedzieć że nasze zdrowe dziecko jest zdrowe, a badanie, które w końcu skończy nam z pobytem na ich szacownych badaniach kontrolnych na resztę życia, będzie W MAJU :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Of kors chcieliśmy w listopadzie umówić się na luty - nie nie, nie ma co się umawiać, bo te badanie to nie problem, zawsze są miejsca. No i tyle :crazy::baffled::confused2:

ano Nieistotna tak wlasnie sie stalo, ale J szalal z radosci, mial wtedy 33 lata i byl gotowy...ja troche mniej balam sie co rodzice, ale jakos wszystko sie ulozylo, z J bylismy otwarci od samego poczatku na siebie tak jak bysmy sie wieki znali, poza drobnymi zmartwieniami i klotniami wydaje mi sie ze jest miedzy nami coraz lepiej, wiec jedynm slowem mialam szczescie, bo raz zaszalelismy no od razu strzal w 10 ;)

DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA - kolejny roczek do przodu ;-)ale nie czuję się na tyle ile mam:-)​
Czarna jeżeli mała ma gęste gluciorki to ja sobie kiedyś spisałam że dziewczyny polecały Mucofluid podobno działa super
Agaton ja się katuję nie jem słodyczy wyjątkiem były urodzinki narazie schudłam 1 kg, no i nie czuję na bokach takiej opony jaką miałam to już dla mnie wiele znaczy ,a dobrym sposobem na motywację w odchudzaniu jest to żeby sobie wymyślić jakąś "intencję" tzn ...trzymam dietę za........../ tu podać za co np zrowie rodzinki/ taki pomysł mi podsunęła moja koleżanka, u mnie działa:tak:
Sugar dalszych szczęśłiwych lat w związku z lubym życzę:tak:
Czarna a co do nadżerki to ja miałam i mi zamrozili i nie mam:tak:, to lepsze niż wypalanie, ale jest jeszcze coś lepszego robią to chyba laserem nie zostawia żadnych blizn, i naprawdę nie panikuj moja koleżanka miała cyt III przy nadżerce i jest ok tylko trzeba leczyć

A w sprawie mojej @ posłuchałam Was i dałam luzik, zobaczymy jak będzie dalej, może to tylko wybryk natury bo brałam tabletki przeciwbulowe i przeciwzapalne na szczękę która mnie boli:crazy: nie wiadomo dlaczego, a tak ogólnie po ciąży to bolą mnie stawy, i mam jakieś krostki na nogach:angry: ale jak mam iść do lekarza to mi się coś robi przecież to wszystko działa z łaski na uciechę, chciała bym żeby w Radomiu było tak jak w W-Wa jest prywatne centrum np Lim płacę dodatkowe składki co miesiąc i nie mam problemu z wizytą u lekarza i tu wyrazy współczucia dla Kasi

Czesc dziewczyny.
Ja rowniez uwielbiam wizyty w przychodni,czesto zdarza mi sie miec to szczescie i trafic na taka przerwe na kawe,ktora potrafi trwac nawet godzine:szok:
A co do nadzerki to spoko.Ja bylam wczoraj na kontroli i okazalo sie ze mam powiekszony jajnik.Musze znow go skontrolowac za 3 miesiace.Staram sie nie martwic ale kolezanka tez miala kiedys cos takiego i koniec koncow czekala ja operacja:-(

reklama
Hehe a ja po wizycie u dr (takie kontrolne) i moja malutka ma juz prawie czysciutkie oskrzela. Ale nie mozna przerywac kuracji wiec bedzie jeszcze miałą zastrzyki:-(

Właśnie zjadła 2 małe paróweczki i zaraz szczęśliwsza.

A ja się dziś dowiedziałam że zginął mój kumpel jeszcze z podstawówki. Wzeszły piątek miał czołówke z TIR-em. Normalnie szkoda chłopaka. Niby człek nie utrzymywał kontaktu ale zawsze jakiś smutek i żal się pojawia.
[*]

Do góry