reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
halo witam z rana.
nocka nie bardzo bo pyza katar zlapala i nie mogla odychac faktylko na troche miedzy dzieci poszla ( co prawda te angielskie dzieci to kazde z gilem do pasa a mamom nie przeszkadza)
ale nie myslalam ze tak od razu zlapie. A dzis babcia z dziadkiem przylatuja i panika bedzie ze dziecko chore.

Walentynki jakos mnie nie ruszaja...mialam plan na fajny wieczor jakis tydzien temu ale mi przeszlo no i M starych nie chce zostawiac...

Kicia zdrowka szczescia pomyslnosci.

Ilonka ja tez musze magnezik podkupic bo tez cos mnie dopada.

My mamy plan na wieczór iść do brata - Lilianki imieniny :-) hehe, teraz mamy walentynki alternative ;-)

hej dziewczyny! wróciłam z miasta, byłam w sprawie pracy znowu.. może tym razem sie uda. Dzis walentynki, idziemy z mężem wieczorem na romantyczną kolacje przy świecach do restauracji:happy: muszę sie odpitolić dla mego lubego hee:-p
Byłam też umowic sie na balejaż u fryzjerki bo juz mam odrosty metrowe:eek:

kicia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!:-) sto lat!
dita nieźle z tą datą 16go hehe

życzę wam miłego dnia walentego kochane laski!;-)
duużo miłości!

Hej hej wsio naj naj z okazji walewtynki.
Kicia wszystkiego najlepszego. To sie nazywa miec urodziny, zawsze romantyczne:-)!
Ja kaszelkiem moge zabijac. Juz mam zakwasy od kaszlu. Jestem niewyspana, oczy mam jak krolik. Na szczescie Majeranka wlasnie poszla sie dotleniac na dwor. Moge troche odpoczac. Bo juz z lazeniem przegina. Wczoraj ja z parapetu sciagalam. Stol to juz norma. A dzis wlazla na telewizor.:eek::baffled:.
Maja powodzenia z rodzinka.
Agaton najgorzej to zapic w srodku tygodnia. Wspolczuje serdecznie. Kup sobie magnez i wypij. Moze troche ci pomoze.

Nonek, to Majerana niezła aparatka :szok::szok::szok:
Mój jakoś ciągle słucha że "nie wolno" i nie lezie specjalnie... czekam kiedy się skończy ten błogi okres...
A w ogóle to zdrówka! Od czego ten kaszel?
Agaton - współczucia... zawsze potem dwa dni w plecy... :confused2::nerd:

Ja dziś jakoś się obijam w pracy, jeszcze z pół godzinki i mykam do domu. Kręcimy bekę z szefa - skakał na skakance syna i zerwał torebkę stawową... dwa tyg. zagipsowany i go nie ma. Po prostu zabiła go aktywność fizyczna :-D

reklama
Kasia to masz dobrego szefa! Ubaw rzeczywiscie, ale bidak i tak jest. 2 tyg w gipsie...
Ja jestem przeziebiona, najpierw koszmarny katar, teraz koszmarny kaszel.

Do góry