reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

aaa i Agaton trzymam kciuki za powodzenie diety

ja ostatnio przytylam i troszke nie fajnie jest, zapuscilam sie
nie jetsem gruba ale ten brzuch :-(
jaki macie obwod brzucha i wzrost/ prosze mi podac chce zbadac proporcje :)

reklama
ups Sugar chyba nie doczytałam, że rocznica u Was
no to ja życze jeszcze wielu taki przyjemnych świąt w miłości:tak:

czarna ja w ciąży też miałam nadżerke i to nic strasznego - zaleczą i zapomnisz:tak:

my po spacerku i Mapet śpi
teściwa zrobiła kluski na parze i się objadam;-):-p

czarna nie łam się ja też mam nadżerkę IIIgrupę to dopiero załamka jest. bedzie dobrze, pewnie ci globulki ginekolog przepisze.
sugar wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:)

Ditka dzieks :tak: mam nadzieje ze jakos rusze w koncu, musze sie solidnie zmotywowac i walczyc! u mnie najgorsze jest to ze jestem taka wysoka i to dodatkowo sprawia ze czuje sie wieeeelka, ogromna ;) z tymi dodatkowymi kilogramami, grrr...

Czarna nie boj sie i nie doluj, to nic zlego, wazne zebys nie zaniedbywala regularnych wizyt u gina, spox kochana :tak:

Aenye oczywiscie na foty czekamy, baaardzo cierpliwie, hehe ;)

Nieistotna dzieki ;) no ja wlasnie czuje sie taka zapuszczona mamuska, a nie mloda piekna mama ;)

Sugar gratulejszyns;) my z J mamy 3 rocznice 11 marca :) heh a Agatka 10 ma 2 urodizny, niezly mialam prezent na pierwsza rocznice co?? no ale szczesciara ze mnie ze trafilam na J

a Nonek zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka !!!!!!!!!!!!

Nieistotna ja się nie mierze bo mi metra by brakło
mam taką oponę że :szok::szok::szok:

Dzięki dziewczyny za wsparcie;-)
mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze

hehehe - nieistotna - ;-)
z tą moją nadżerka jest tak,że ja chodze kontrolnie do gina co pól roku jak bozia kazała, albo częściej jak mam problem - nadżerkę mam cały czas, raz malutką (której po prostu gin każe nie ruszać), raz większą - którą leczę itp itp.
Po prostu mój gin powiedział, że generalnie nadżerkę się leczy (łącznie z metodami ostatecznymi - wypalanie itp) kiedy jest duża albo sprawia problemy (upławy, stany zapalne itp itp). Moja jest do obserwacji. I tak od 10 lat - nigdy nie udało jej się do końca wyleczyć, a nic się z nią nie dzieje, więc luzik;-)

ja raz mialam ale szybko sie z nia uporalam i tez git :)

Agaton to Ty po 3 mc zwiazku juz zaciazylas? :)
tez sie czuje zaniedbana
tez bardzo przytylam znow na buzi i ramionach i mnie to drazni
packam sie milionami kremow na poporawe wszystko i dupa
chyba bede musiala na poporawe nastroju na solke isc :)

Ja tez miałam nadzerke ale znikneła po ciąży:szok::szok::-D
Z tłuszczykiem tez sie zapuściłam ostatnio i chyba trza znow na diete przejsc fak
Spóźnione życzonka urodzinowe dla AgutkaP:zawstydzona/y: STO LAT

Wszystkiego naj z okazji rodzicy Sugar.

reklama
Ech, ja mialam nadzerke jak bylam nastolatka. Jakas pani lek wziela taki badyl, zrobila pssss..... i po nadzerce. Do dzis. To nic strasznego. Tak jak Ditka mowi 80% kobiet ma.
Ide umierac spowrotem do lozia...
Kate daj znac jak mala. No i jak tam po przyjezdzie siorki:-).

Do góry