reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

no jestem w szoku
zaczela okres niemowlaka :rofl2:

zapraszam
mam jeszcze 6 butelek hehe
w naszym domu mieszka koles ktory zaopatruje ministerstwo spraw zagranicznych w wina
i mamy wina ktore w sklepie kosztuja ok 100 po 20 zeta hehe
generalnie za skrzyneczke z 10 winami zaplacilismy ostatnio 250 zeta :-p
a wszystko po prostu mistrzowe

ilona wpadaj do mnie

jeszcze tylko jakos palic mi sie chce :sorry:
taki jakis cienias by sie przydal cygaretkowy

reklama
e tam daleko
wsiadasz w jakis ekspres i jestes
a w wekend idziemy na jakies gej party
ja juz w pt ustawilam sie z moja szalona kumpela ktora wyrywa pol miasta a nast sobota faktyczne gej party z moim przyjacielem i jego nowym doktorkiem

stary ma dyzur w chacie;-)

joł!

ja dzis caly dzien na zakupach w jednej galerii :-D ale wreszcie moge powiedziec, ze bylam w kazdym jej zakamarku, hehehehe. w sumie kupilam niewiele, a czasu ohoho stracilam. niestety, Fiolek nic specjalnego na chrzest nie ubierze, bo nie ma nic zupelnie fajnego, fakkkkk... mam w domu koszule, ale same niebieskie, chcialam jakas biala kamizelke/blezerek/marynarke i nic, gggg. no i kupilam w koncu biala koszule ze stojka, za cale 15zl, do tego zalozy spodnie z roczku (krotkie, jasnobrazowe, na szelkach) i juz. jakas brazowa tasiemka na szyje w kokardke, biale rajstopki i jakies brazowe buciki musze skombinowac. i wsio.
sobie jakies przecenione tunikowate cudo zakupie, dzis wszystko przebrane. w sumie tanio mnie wyjdzie ta impreza, hehe ;-)

a na jutro mamy fajny pomysl, mlodego odstawimy moim rodzicom, co juz sie ciesza, i wieczor z kolacja przy swieca + gra w seksualne kosci, hehe ;-) i filmik z vod, zyc nie umierac ;-)
az jutro sobie troche piwka zapodam, a co! niech i Maks ma cos z zycia ;-)

buziam mocno..

Cześć kobitki ja dzisiaj z samego ranka bo potem chyba czasu nie będę mieć.... no i
KICIA STO LAT z okazji urodzinek spełnienia marzeń i wielu wrażeń w życiu!!!
a tak swoją drogą mam koleżankę też Marta i data urodzin ta sama:tak::laugh2:;-), ciekawe czy charakterek ten sam:-D
MOJE WALENTYMKI
WSZYSTKIEGO DOBREGO BUZIAKI DLA WAS:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Aenye - mam taki garniturek czarny 86 rozmiar HMowy jakby ci się zmieścił Filip to chętnie pożyczę ci na chrzest jak masz ochotę :tak:

Sugar, moze to bunt 3 miesięczniaka :-D

Czarna, ciesze się że już lepiej z małą :tak:

My w kwietniu 7 lat razem mieszkania razem hehe - kiedy to minęło....:szok:

Kiciu - wielkie 100 lat, spełnienia wszystkich marzeń, kochana!!! :-)

uoj, ale mam zaległości życzeniowych...;-)
sugar - mało, niemało, ale jaki już dorobek;-) - wszystkiego naj z okazji rocznicy:tak:
Agutek, Kicia - sto lat, dużo kasy, zdrowia, kasy, szczęscia, kasy, pogody ducha i co ja to jeszcze chciałam wam życzyć....hmmm... aaa - kasy!:tak::tak:

A tak w ogóle to dla was wszystkich tak bezczelnie lesbijsko z deka z okazji dzisiejszego ,,świeta" I LOVE YOU od Pierwszej Żmiji BB-nacji:cool2::

I załacznik - w Lublinie świętujemy dopiero za dwa dni:cool2::cool2::cool2:

czesc fofane!! wsiego naj naj sercowszego w ten milutki dzionek :-)

kasia_z
- ooo, 86 bylby pewnie ok! co prawda juz sie zdecydowalismy ubrac go tak, jak mowilam, ale przegadam sprawe z mama i jak cos to sie odezwe :-) dzieki wielkie :-D

Dita
, super sprawa z ta data :-D :-D :-D

Kicia
, wszystkiego naj naj naj! i czego sobie tylko zamarzysz... :-)

reklama
witam Was z rana moje WALENTYNKI:-D
życzę miłego, miłosnego i cudownego dnia!!!

KICIU Wszystkiego najlepszego kochana!!!!!!!!!!

pS. Dita Tobie za dwa dni złoże życzenia:-D;-):-p:rofl2:

Do góry