reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Dita, wez mi nic nie mow :confused2:
juz mnie kurrr..ca strzela z tymi zdjeciami :-( nie moge nic zgrac. na dniach bede miala naprawiony komp, wtedy was zasypie.
najgorsze, ze zginely mi gdzies w tym bajzlu dwie plyty z fotkami ze swiat, z roczku, z paryza tez... kurrr.wa...

reklama
No widać juz postepy tych zastrzyków. Malutka juz coraz lepiej, tylko ma strasznie zapchany nosek i nic nie pomaga ani krople ani woda morska nawet gruszka. Oczka tez juz ładniutke. A od wczoraj broi jakby nie była chora:szok:

witam witam.
Dawidzio ma nos zapchany,pokasluje.w nocy mial goraczke 38 st. prawie nic nie spal.marudzil,plakal,smial sie i tak na zmiane.
wyszedl mu zabek nr 7.moze stad to wszystko.nie wiem. jestem padnieta.nic nie spalam.
lece sobie poczytac co u was
pozdrawiam
milego dnia
u nas slonecznie ale zimno.nawet mrozik z rana byl.brrr

Kasiu fajnie ze wyniki ok.
Lilowi zdrowka i buziaki
Kinga moj tata choruje 15 lat na tarczyce.ma niby ja wypalona,ale w jesienne miesiace staje sie nerwowy nadpobudliwy itp.bierze leki.wspieramy go.robi poziom hormonow co jakis czas i tak leci.
u ciebie na pewno fasolka sie pojawi.tylko nie stresuj sie.trzymam kciuki.
agutka @ tydzien za szybko to nic strasznego.poczekaj do kolejnej@ a wtedy zobaczysz.
Pati rozpakowywanie,fajnie.
Sugar wszystkiego najlepszego na 3 rocznice.zycze wielu kolejnych pelnych milosci:-)

czesc dziewczyny
u nas tez sloneczko
pyza obczila jak sie kompa i wszystko co do niego podpiete wylacza...jednym pstryczkiem w kontakcie . I ma z tego radoche. a mnie szlag trafia bo wlasnie naprodukowalam kilka stron a ona wylaczyla i poszlo...........
Jutro tesciowie przylatuja...
trza sie wziac za sprzatanko troszke

Patrycja przeciez mozesz foty wrzucic bezposrednio z aparatu...nie trzeba ich na kompa wrzucac.

Sugar wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy

a ja byłam u gina i nie zawesoło mam:no:
mam małą nadżerkę i najgorsze myśli:-:)-(
normalnie złapałam lekkiego doła

Chorowitką zdróweczka życzę

czarna - głowa do góry, 80 % kobiet ma nadżerkę, zaleczana nie daje żadnych powikłań:tak: A ostateczne leczenie wielkich nadżerek - wypalanie, wymrażanie itp itp - też daje spokój tylko na jakiś czas, nadżerki maja to do siebie,ze nawracają;-)
Ja nadżerkę mam od 10 lat;-)

Sugar najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy
Czarna jak pisze Dita nadzerka to nic strasznego. glowa do gory

reklama
Sugar Moje gratulacje i serdeczne zyczenia 100 kolejnych rocznic razem :)

Czarna glowa do gory
Dita skoro masz juz 10 lat nadzerke i jej nie wyleczylas to znaczy ze Ci juz mozg wyzarlo :)

Wszystkim maluszkom zycze masy, masy zdrowka
Nona Tobie tez :)

Do góry