reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Lucky wielkie BUZIAKI dla Lucjanka
super, że taki miły dzionek spędziliście

KAte, czarna współczuje chorych dzieci bardzo:-(

kinga witaj i nic się nie martw!!

..aenye świetne spontany:laugh2:pogratulowac

my byliśmy u lekarza i niestety Mapet ma dalej antybiotyki bo mu coś zalega jeszcze:confused2:

łeb mi pęka ide spac

reklama
Halo halo
A my dzis caly dzionek poza domkiem. Rano na tancach w bibilotece bylysmy a pozniej zwazyc glonika.
Wazymy 11.100 co daje prawie 95 centyl.

Kate nie doradze bo nie wiem ...u nas nigdy takich akcji...zdrowka zycze.
Agutka ja mysle ze nie ma co sie martwic...jakby sie spozniala to i owszem;-)

Aenye spoko ze sie udalo z chrztem:tak:

Kinga zdrowka zycze chudasku.

No i STO LAT dla Lilusia z okazji 4-tych urodzinek.

halo baby
ja w waw sama z watacha
jest suer i radze sobie poki co rewelacyjnie :-p
dzieci chyba kumaja baze bo moje anioly jeszcze bardziej anielskie :rofl2:

kinga kuruj sie dziewojo i nie martw sie tarczyca , ja tez mam problemy niby

lucky ucalowania dla Twojego duzego chlopaka!!!

ja dzisiaj mam 3 rocznice bycia z moim losiem :-p

Witam poranna herbatka.
Sugar tylko pogratulowac aniolkow. Maniana wczoraj miala swoj dzien na rzadzenie. Nie do opanowania.
Wszystkiego naj naj z okazji 3 rocznicy.
Maja to niezly wynik malej.
Kinga grunt to byc pod kontrola lekarza i wszystko sie unoormuje. Bedzie dobrze.
Aenye ja tez zawsze wycieralam sie po obslinionych calusach rodzinnych. Ale najgorsza byla moja kochana babcia, co mnie zawsze calowaja w usta. Nienawidzilam tego.
Gratulacje chcrzcin. Ciesze sie, ze tak szybko i bezproblemowo sie wam udalo.
Agaton jak dzisiaj nastroj? Mam nadzieje, ze lepiej, mimo pogody nie nastrajajacej zbyt dobrze.
Kate jak Natala dzis???
Wszystkiego najlepszego dla wczorajszego Jubilatka. 4 lata to juz nie przelewki, dorosly facet z niego.

Za to ja jestem chora. Cala noc pluca wypluwalam. Nos zawalony na maksa i zero kropli do nosa, sit.
Wlasnie ogladam jakas krotka transmisje z Dolomitow i normalnie az zal tylek sciska:-(.
Ide do lozka spowrotem, kurowac sie.

cześć dziewczyny! dziękuje wam za miłe słowa.. :)
wpadłam na chwilę życzyć wam miłego udanego dzionka. zajrzę jeszcze później bo teraz nie mam czasu.
ściskam was i buziakuje

Nonek u mnie juz lepiej dzieki, widac jakis spadek formy byl wczoraj ;)

W sumie to mi sie wydaje ze najbardziej ta moja dolina nie wynika z pracy tylko z tego ze nie moge schudnac, mialam tyle podejsc a wciaz nic sie nie ruszylo, nawet o kg. tak jak stanelam w miejscu tak stoje, wczoraj zaczelam kolejne podejscie zobaczymy jak pojdzie, uprzejmie prosze o doping ;)

no i zycze wszystkim milego, spokojnego dnia :tak:

hej hej :-)

my dzis spalismy do 9.50 juppiiii :-D chyba mlody sie cieszy, ze bedzie ochrzczony ;-) bo on spal od 21 juz... niezly kolo ;-)

Nonek
, moja kochana babcia do dzisiaj celuje w usta, ale juz sie odpowiednio 'ustawiam' zawczasu ;-) hehehe

hejo,
przede wszystkim wczorajsze najserdeczniejsze życzenia i buziaki dla Lila:tak::tak::tak:

Poza tym kurde, nie mam czasu, praca, jestem na dwóch stanowiskach bo koleżanka na urlopie, ale dziś troszkę luzu,heh...

Agaton
- co do pracy - ja bardzo chciałabym pracowac gdzieś gdzie praca ce****e się powtarzalnością... w mojej pracy powtarzalności nie ma, jest bardzo ciekawie, ale to naprawde nie na moje nerwy i charakter...
a to ktos nie wyleci, a to ktoś nie zapłaci, a to komuś miejsce ucieknie, a to hotel wywali rezerwację, a to nie na tą trase bilet sprzedany itp itp...hehe;-) Ja żyję w ciagłym stresie, naprawdę nie ma dnia, kiedy nie bałabym się o coś, jeszcze za takie pieniądze...ech....
Ja się do czegoś takiego nie nadaję, bardo chciałabym pracować w spokojnym miejscu gdzie problemem jest brak ołówka czy zawieszony komputer a nie spóźniony samolot czy brak miejsca w zarezerwowanym hotelu w Honolulu;-)
ale nie mam wyjścia
Co do odchudzania - ja podobnie jak ty podchodziłam milion razy po czym waga ani drgneła. wiesz, co mi pomogło? Znalazłam jakiś wycinek diety tygodniowej i spróbowałam zacząć ją stosowac - spróbuj dokładnie jeść to, co jest napisane w takiej diecie, regularnie - co 3 godziny. Sama sie zdziwiłam, jak szybko i łatwo mi przyszło przywyknąć do takiego jedzenia - po trzech dniach z tej diety zrezygnowałam, ale sama dyktowałam sobie niskokaloryczne posiłki, po których - o dziwo - wcale nie byłam głodna. A największą motywacją była moja waga - po 4 dniach wskazywała już 2 kilo mniej - co było przecież niemożliwe;-)
Potem już z góry - żołądek przyzwyczaja sie do regularnego jedzenia w niewielkich ilościach, kurczy się i naprawdę zaczynasz jesć dużo mniej niż do tej pory bo nie czujesz głodu. Do tego oczywiście cwiczenia - umiarkowane - spacer (np wysiądź przystanek wcześniej i szybkim krokiem pokonaj te odległość) albo kilkadziesiąt brzuszków albo coś takiego.
Ale się rozpisałam, heehhe - a poza tym, głowa do góry małą, to wiosenna depresja, przyjdzie słonko, zobaczysz, jak szybko odzyskasz humor:tak:

reklama
Kinga - nie przejmuj się, lecz tarczycę, spokojnie jeszcze zajdziesz w ciążę:tak::tak::tak:

aenye
- no, mam tylko nadzieję,że wstawisz w końcu fotki - może właśnie te z chrzcin:tak::tak:

Do góry