reklama
czarna551
Fanka BB :)
Moja kuzynka rzygała całą ciąże całe 9 miesięcy i ma chłopca;-):-)
Hehe, dziś jakiś lepszy dzień - super się czuję, normalnie mogę siedzieć i nic mnie nie mdli za bardzo. Wczoraj usiadłam na 10 min do kompa -- i potem dwie godziny leżałam i uspokajałam żoładek Ja przy Piotrusiu miałam mega mdłości, teraz mam podobne, tylko wcześniej się zaczęły o 3 tyg. Wtedy też do 14 tc (Roni ;-)) Za to ciągnie mnie do słodkiego i odrzuca od mięsa, wtedy jakoś odwrotnie. Wczoraj wyżarłam szklankę miodu
I z Piotrusiem miałam cerę marzenie, a teraz syf na syfie No ciekawe czy będzie baba ;-)
Lucky - zdrowiej babeczko jak najszybciej, biedulko ściskam serdecznie
Kicia - no ciekawe co to... ja się nt testów nie wypowiadam, betę mam chyba na maksie w skali bo mi wyszły te kreski jak flamastrem bordowym namalowane
(pewnie stąd mdłości huehue)
Piotruś już równo zasuwa po domu, dziś godzinę łaził w kółko - nawet sam już sobie wstaje na środku podłogi, także wygląda że jeszcze z tydzień i będzie chodził bardziej niż raczkował. Obecnie jest tak pół na pół. Swą brato/siostrę nęka niezmiernie, właśnie wykrył że skóra na brzuchu jak się złapie i podniesie to się wyciąga na kilka cm, więc jak tylko leżę (i zdycham bo mdłości) to przychodzi i mi wyciąga skórę brzuszną do góry z wielkim rechotem. Co za lucyfer wcielony! ;-)
I z Piotrusiem miałam cerę marzenie, a teraz syf na syfie No ciekawe czy będzie baba ;-)
Lucky - zdrowiej babeczko jak najszybciej, biedulko ściskam serdecznie
Kicia - no ciekawe co to... ja się nt testów nie wypowiadam, betę mam chyba na maksie w skali bo mi wyszły te kreski jak flamastrem bordowym namalowane
(pewnie stąd mdłości huehue)
Piotruś już równo zasuwa po domu, dziś godzinę łaził w kółko - nawet sam już sobie wstaje na środku podłogi, także wygląda że jeszcze z tydzień i będzie chodził bardziej niż raczkował. Obecnie jest tak pół na pół. Swą brato/siostrę nęka niezmiernie, właśnie wykrył że skóra na brzuchu jak się złapie i podniesie to się wyciąga na kilka cm, więc jak tylko leżę (i zdycham bo mdłości) to przychodzi i mi wyciąga skórę brzuszną do góry z wielkim rechotem. Co za lucyfer wcielony! ;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
atol, moje guru
dzien dobry w ogole ;-)
kasia, no to super, ze fajny dzionek :-)
u nas tez, znowu sliczna pogoda, zaraz mykamy na spacer nad morze poglaskac troche sniegu (Dita ;-))
Roni, ja w sumie z Filipkiem tez pare razy rzygalam, moze z 5 razy, ale to wsio.. a teraz nic
kasia, za to cere teraz tez mam zje.bana lekko mowiac. wyajtkowe polaczenie - syfy i suche placki, + piekaco-swedzace zaczerwienienia. masakra w wersji total. nie wyglada moze tragicznie jakos, ale boli i nie moge w ogole sie mejkapowac, bo zaraz .. auc.
ale trzymam kciuki za Zosie :-) a Piotrus cudny :-) mnie Filip regularnie robi 'cacy cacy' - znaczy tak pac pac reka w brzuszek, jak ja na nim rece trzymam ;-) nawiazuje kontakt z bracholem :-) suiiiiiit..
buziam niedzielnie :-)
dzien dobry w ogole ;-)
kasia, no to super, ze fajny dzionek :-)
u nas tez, znowu sliczna pogoda, zaraz mykamy na spacer nad morze poglaskac troche sniegu (Dita ;-))
Roni, ja w sumie z Filipkiem tez pare razy rzygalam, moze z 5 razy, ale to wsio.. a teraz nic
kasia, za to cere teraz tez mam zje.bana lekko mowiac. wyajtkowe polaczenie - syfy i suche placki, + piekaco-swedzace zaczerwienienia. masakra w wersji total. nie wyglada moze tragicznie jakos, ale boli i nie moge w ogole sie mejkapowac, bo zaraz .. auc.
ale trzymam kciuki za Zosie :-) a Piotrus cudny :-) mnie Filip regularnie robi 'cacy cacy' - znaczy tak pac pac reka w brzuszek, jak ja na nim rece trzymam ;-) nawiazuje kontakt z bracholem :-) suiiiiiit..
buziam niedzielnie :-)
kamila1983
Helow lasencje
Kasia to fajnie ze dzisiaj bez mdłości oby tak dalej
Sara ja tez sobote wieczor przespałam M w pracy a my z filipem w łózkach
Kicia idz babo do lekarza bo tu wiesz ja dziewczyny pisza Wirus
Dita nie bierz do głowy gadania mamy one juz takie sa a ty jestes super mamuska
Co do rzygania to nie znosze ale całe szczescie ani razu z Filipem i ani razu teraz jeszcze :-)
Kasia to fajnie ze dzisiaj bez mdłości oby tak dalej
Sara ja tez sobote wieczor przespałam M w pracy a my z filipem w łózkach
Kicia idz babo do lekarza bo tu wiesz ja dziewczyny pisza Wirus
Dita nie bierz do głowy gadania mamy one juz takie sa a ty jestes super mamuska
Co do rzygania to nie znosze ale całe szczescie ani razu z Filipem i ani razu teraz jeszcze :-)
kamila1983
Roni podobno jak cera sie psuje w ciazy to dziewuszka urode zabiera :-)
Ja miałam cere i włosy rewelacja w ciazy pierwszej teraz jeszcze nie widac zmian ale to dopiero poczatek
Ja miałam cere i włosy rewelacja w ciazy pierwszej teraz jeszcze nie widac zmian ale to dopiero poczatek
hej hej
teściowie oddelegowani już na pociąg
nie wiem czy zacząć od sprzątania czy od relaksu przed kompem?
buda zaliczona, parę wpisów doszło
Lucky, wczoraj było już lepiej w nocy, chyba syropki działają. współczuję rzyganka:-(
Kamila, straszna historia:-(
teściowie oddelegowani już na pociąg
nie wiem czy zacząć od sprzątania czy od relaksu przed kompem?
buda zaliczona, parę wpisów doszło
Lucky, wczoraj było już lepiej w nocy, chyba syropki działają. współczuję rzyganka:-(
Kamila, straszna historia:-(
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
jesu a ja dzisiaj jestem mega wczorajsza...
zabalowalam do 3 i jeszcze mnie oczy pieka
zabalowalam do 3 i jeszcze mnie oczy pieka