reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hehe, dziś jakiś lepszy dzień - super się czuję, normalnie mogę siedzieć i nic mnie nie mdli za bardzo. Wczoraj usiadłam na 10 min do kompa -- i potem dwie godziny leżałam i uspokajałam żoładek :-D Ja przy Piotrusiu miałam mega mdłości, teraz mam podobne, tylko wcześniej się zaczęły o 3 tyg. Wtedy też do 14 tc (Roni ;-)) Za to ciągnie mnie do słodkiego i odrzuca od mięsa, wtedy jakoś odwrotnie. Wczoraj wyżarłam szklankę miodu :szok:
I z Piotrusiem miałam cerę marzenie, a teraz syf na syfie :baffled: No ciekawe czy będzie baba ;-)
Lucky - zdrowiej babeczko jak najszybciej, biedulko ściskam serdecznie :sorry2:

Kicia - no ciekawe co to... ja się nt testów nie wypowiadam, betę mam chyba na maksie w skali bo mi wyszły te kreski jak flamastrem bordowym namalowane :sorry2:
(pewnie stąd mdłości huehue)

Piotruś już równo zasuwa po domu, dziś godzinę łaził w kółko - nawet sam już sobie wstaje na środku podłogi, także wygląda że jeszcze z tydzień i będzie chodził bardziej niż raczkował. Obecnie jest tak pół na pół. Swą brato/siostrę nęka niezmiernie, właśnie wykrył że skóra na brzuchu jak się złapie i podniesie to się wyciąga na kilka cm, więc jak tylko leżę (i zdycham bo mdłości) to przychodzi i mi wyciąga skórę brzuszną do góry z wielkim rechotem. :szok: Co za lucyfer wcielony! :-p;-)

Witam, jestem uzalezniona od bb, pisze teraz z komorki hi hi. T z Hania pojechali do centr handl na plac zabaw i mega niezdrowe zarcie, a ja z Helen na spacerze, ona kima a ja tu

atol, moje guru :-D :-D :-D

dzien dobry w ogole ;-)

kasia
, no to super, ze fajny dzionek :-)
u nas tez, znowu sliczna pogoda, zaraz mykamy na spacer nad morze poglaskac troche sniegu (Dita :-p ;-))

Roni
, ja w sumie z Filipkiem tez pare razy rzygalam, moze z 5 razy, ale to wsio.. a teraz nic :-p

kasia
, za to cere teraz tez mam zje.bana lekko mowiac. wyajtkowe polaczenie - syfy i suche placki, + piekaco-swedzace zaczerwienienia. masakra w wersji total. nie wyglada moze tragicznie jakos, ale boli i nie moge w ogole sie mejkapowac, bo zaraz .. auc.
ale trzymam kciuki za Zosie :-) a Piotrus cudny :-) mnie Filip regularnie robi 'cacy cacy' - znaczy tak pac pac reka w brzuszek, jak ja na nim rece trzymam ;-) nawiazuje kontakt z bracholem :-) suiiiiiit..

buziam niedzielnie :-)

Helow lasencje
Kasia to fajnie ze dzisiaj bez mdłości :tak: oby tak dalej
Sara ja tez sobote wieczor przespałam :rofl2: M w pracy a my z filipem w łózkach :-D
Kicia idz babo do lekarza bo tu wiesz ja dziewczyny pisza Wirus :-D
Dita nie bierz do głowy gadania mamy one juz takie sa a ty jestes super mamuska :tak:

Co do rzygania to nie znosze :no: ale całe szczescie ani razu z Filipem i ani razu teraz jeszcze :-)

Roni podobno jak cera sie psuje w ciazy to dziewuszka urode zabiera :-)

Ja miałam cere i włosy rewelacja w ciazy pierwszej teraz jeszcze nie widac zmian ale to dopiero poczatek

loj kamila to straszne:no:

jesli chodzi o wygla w ciazy to i w jednej i w drugiej wygladalam bardzo dobrze (he he skromnosc), ladna cera, wlosy, a sa dwie dziewczynki

nie wierze w przesady:sorry2:

hej hej

teściowie oddelegowani już na pociąg
nie wiem czy zacząć od sprzątania czy od relaksu przed kompem?:blink::-D

buda zaliczona, parę wpisów doszło

Lucky, wczoraj było już lepiej w nocy, chyba syropki działają. współczuję rzyganka:-(
Kamila, straszna historia:-(

reklama
Do góry