reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

witam!
Kamila smutne to faktycznie bardzo :(
Sugar znaczy kaca masz :) ?
Lucky jak dzieciaczki?
Atol no ladne uzaleznienie faktycznie :)
Roni cos ci nie wierze z tym brzuszkiem, pochawl sie nam tu lepiej!!
Milka no zdaza sie ;)
Kulka jak tescie sie sprawowali?
buziaki, ide na frendsow :tak:

reklama
Sugar nie moge ci odpisac na prv nie wiem dlaczego bo nie znam angielskiego hehe
wiec pisze tu
zaden klopot, zawsze od uslug
jako wdziecznosc postawisz mi kiedys piwo

Kurcze a je sie fatalnie czuje. Kregoslup mnie boli. Kregarz by mi sie przydal zeby postrzelal zmoich kregow.
I tak mi sie nic nie chce....

maja wierze. Moj kregoslup wola o pomoc od dawna.
Ale ogolnie samopoczucie oki, mloda spi w ogrodku na sloneczku, zaraz przyjezdzaja montowac nowe drzwi ( 9 tygodni czekania) wejsciowe, bo poprzednie wiatr wyrypal i polamal.

oj przydalby sie przydal, ale ciagle jakies charubska lub brak czasu. Musze ze starym pogadac. Jakis masaz, igraszki i kregoslup rozruszany:-).

basen czyni cuda:-):tak:

my wczoraj znowu bylismy cala familiai bylo cudownie, bruno szalal jak dziki:-D
caly dzien byl tak aktywny ze wieczorem padl :-D
moj d tez zasnol a mielismy robic tattoo wiec sobie zasiadlam przed tv z herbatka i pudlem michalkow mniam:-D

A ja sie dziś wyspałam:-):-):-)
o ile 7 godzin z 2 przerwami można nazwac wyspaniem, ale czuję się git.
Chłopcy wracają do zdrówka, ja mam już końcóke kataru - już czuje zapachy:-p i jest
git.

Kicia ściskam:happy2:.
Kulka napisz coś o t;-)
Maja a lezenie na podłodze nie pomoże:confused:, albo posmaruj sie jakimś naproxenem:-)
Nonek fajnie że drzwi jadą:-)
Kamiklo współczuję koleżance bardzo:-(

reklama
Lucky jak tylko sie klade to Pyza na mnie wlazi heheh....moze sprobuje jak bedzie spala.

Na besen w tym tygodniu zaczynamy z niunia smigac...mam nadzieje ze pomoze.

Nonek masaz wczoraj byl i igraszki tez a kregoslup jak bolal tak boli...nie wiem ...jakis nieskuteczny ten moj M hehehe (jesli o kregoslup chodzi:))

Do góry