reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

dwojka na posterunku :-p
jest ok
teraz lodz do waw pod koniec tygodnia

dita
matki tak juz maja ze wydaje im sie ze wszystko lepiej wiedza i wogule wsio bo one to juz przeszly, przezyly i zawsze dla nich bedziemy coreczkami
nie przejmuj sie kobito wcale
moja mam jest histeryczka total i czasami potrafi mi powiedziec takie rzeczy ze tylko zawinac sie do katka i plakac
ale za chwile tego nie pamieta
wiec ja po prostu przestalam sie przejmowac i Tobie radze to samo
chyba wiesz sama najlepiej ze jestes ekstra matka i juz
a gadanie o pracy niech sobie schowa do kieszeni
teraz troche sie juz realia zmienily

sciskam babo i uszy do gory

reklama
dzieńdoberek

Dita, widzę że mamy takie same mamy:dry:nawet mi się nie chce rozpisywać...

Nonek, witam z powrotem. fajnie ze sesja juz z głowy. moja się dopiero rozkręca:dry:

oki, kończę kawkę i lecę na tramwaj..

Dita ściskam i przyciskam i nie przejmój się :tak: przeca jesteś super duper mamą :-D
Nonek welkom bak ;-) gratuluję zaliczonej sesji :-D

Witam,

Ale miałam nocke:baffled: lil cały czas rigoletto:-( KOSZMAR!!!!

Witaj Nonek:-) Uściskaj Mariankę:-)
Dita współczuję:sorry2: Jezu ja mam całkiem inaczej z obu stron:tak::tak:

Kulka jak Juleńka w nocy:confused:

Ja nic nie rozumiem. Tzn wątek jest zamknięty czy łopen??? Bo ja z subskrypcji wsio otwieram i niczego nie szukam. No chyba że hasło tworzymy nowy, to wtedy wchodze w grudniowe:-p

ten jest zamknięty.
Ja z subskrypcji nie korzystam, bo musiałabym być non stop zalogowana. To niemożliwe w pracy.

witam

ja dzis prawie caly dzien sama, T pracuje 7-19

dita przestan sie tak przejmowac

ja tam sie nie przejmuje, zreszta jak moja mam ma cos do powiedzenia w kwestii mojego domu czy wychowania moich dzieci, to wyslucham i jesli uwazam ze ma racje to sie postaram zmienic to co robie, jesli pierniczy glupoty to jej to powiem

moje dzieci, moje zycie, moja odpowiedzialnosc, moje bledy itd

lucky wspolczuje nocki, nie ma nic gorszego od rzyganka bleee

ja od razu tez mam odruchy wymiotne

zdrowka zycze i spadam jedzonko robic i na spacerek papapap

elou
nonek witaj:-)
dita olej:sorry2:

u nas okejowo, znalazlam centrum dla dzieci z rozniastymi zajeciami i maja super grupe dla dzieciakow z tancami i spiewaniem:-) wybieramy sie w poniedzialek
a jutro znowu na basenik z mlodziakiem:-D
a w srode do polski ekhm i nie chce mi sie jak cholewa jak tylko pomysle co mnie czeka, nie mam ochoty na widzenie z tesciowa, nie mam ochoty na bycie poprawiana przez moja mame i nie mam ochoty na te operacje fu
alemysle o tym ze bruniasty sie zobaczy z dziadkami pradziadkami ciociami itp
nic spadam lecimy na spacerek:-)

kicia zrobilam foty wozka, zram jakas w ciagu dnia

Czemu zamknelyscie nstepny watek?
Dita wspolczuje mamuski, ja ze swoja na szczescie nie mam czestego kontaktu, a ona i tak sie nie wtraca, bo sama byla nie najlepsza matka.

witajcie,witaj Nonku,sesja z glowy.gratulacje
u nas zima.taka ze sniegiem i mrozem.niesamowite.drugi raz wciagu ponad 3 lat widze tu snieg.
a ja dziekuje mojej mamie ze jest jaka jest.dzis jej swieto.raz sie z nia mocno poklocilam jak mnie z bratem wyslala ciac drzewo.prawie mi pila spalinowa obciela palce,ale mielismy inaczej to zrobic.a ze poszlismy na latwizne to mam blizny na palcach i utrate pierscionka.ale ja za godzine przeprosilam.ogolnie wspaniala osoba.bawi dawidka jak jestem w pracy.gotuje sprzata zrobi pranie wyprasuje itd.prosze zeby tyle nie robila,ale ona nie lubi siedziec i sie nudzic. jeszcze ani razu w moim domku nie powiedziala ze cos robie zle.chociaz wiem ze robie.
tata tez jest super.udalo mi sie i tyle.
Dita wspolczuje.znam kilka pedantycznych osob.ciezkie charakterki.moze na starosc jej minie...

reklama
żyrafy wychodzą z szafy

hasło się zgadza więc pisza he he he (tak z okazji kolejnego zamkniętego wątka)

kurde już miałam zamówić Jane na stronie którą sugar podesłała i ku wa nie ma tego koloru co chce fak fak fak :-p

zawsze wiatr w oczy :dry:

Do góry