reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Jako moderator pytam:

- czy Agaton, Joasia, Agutek,...... KTO JESZCZE??? ma mieć dostęp do MG? Bo, jak tak, to będą miały też dostęp do "Galerii zdjęć..." /czego niektóre z Was nie chciały......../

Proszę się wypowiedzieć:tak: konkretnie
Dziękuję

reklama
No dokładnie i moim zdaniem MG powinno być otwarte.
Po co zamykać kolejne wątki?
Gdzie rozmawiać z nowymi i nie-mającymi dostępu?
Jeśli MG mają mieć dostępność taką samą jak ,,galeria" - to jaki to ma sens?
I po to był otwarty wątek o który poszła batalia.
Dzis już go nie będzie, wiec odczepta się ode mnie baby, które się czepiają.

ja jak sugar tym razem dla odmiany ;-) :-D

i tylko z ciekawosci, dlaczego dostep do MG = dostep do galerii? nie mozna tego rozdzielic? (nie zeby mi cos przeszkadzalo, podkreslam, dla mnie moze byc otwarte wsio, ale tak pytam, bo pamietam, jak lucky np. nie chciala pewnej osoby w galerii..)

wiekoszosc jak pokazala sona chce by watek byl otwarty wiec prosze go poprostu dzis otworzyc, usunac watek gadu gady
i koniec dyskusji
(na marginesie dac dostep agutce i joasi dostep do galeri)

reklama
nieistotna - druga sonda tylko dla ,,nas" - czyli mających dostęp do MG wypadła inaczej;-)

Ja też jestem za udostępnieniem galerii agutce i joasi

Do góry