reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Agutka dziewczyna siedzi u mnie w brzuchu:laugh2:
Roni jak kawa smakuje:confused: U nas tragiczna noc:-( Jak spałam z 3 godziny to max:-( Młody właśnie przezywa jakieś cudne nerwy nocne i nie wiem o co chodzi. Łazi po mieszkaniu chce sie bawić, to za chwilę pada na wyro i ryczy, a Liluś bidul budzony co chwilę a tez chory. Noż lipa jak smok.

T!!! Wracaj!!!

Stesknilam sie za Toba pipo jedna!!! zamieszczaj koniecznie zdjecia swojego Mikołaja!!! I pisz jak dajesz rade pracusiu kochany! jej ale ja cie podziwiam, ale wiesz ze od dawna jestes my hero!!!!

kurde jak nie mam neta to akurat musiacie się tak produkować:rofl2:
u nas noc niezła ale jestem dzisiaj taka padnięta, że szok normalnie!!
chyba ta wstrętna pogoda mi nie służy:baffled:

anitko - super, że jesteś!
Maja wracaj do nas - trzymam kciuki, żeby się wszystko ułożyło!

siedze prze pulbicznym prawem gospodarczym i rzygać (sory:zawstydzona/y:) mi się chche jak na to patrze i to w taki zryty dzien jak dzisiaj:-(

buziam mocno!

lucky no to będzie 2:3 musisz myśleć jeszcze o jednej dziewczynce;-):-):sorry2:
..... a ja nie umiem wkleić zdjęć buuuuuu, wcześniej zrobił mi to mój M, a ja sama kombinowałam wczoraj i nic z tego, muszę go poprosić aby mi pokazał, ogólnie taka lewa w tych sprawach to nie jestem ... ale nie wiem dlaczego nie mogę tego zrobić:angry:

reklama
Do góry