reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
wcipskimi szmatami sa ci którzy nie maja tematu do pisania i obgadują :wściekła/y::wściekła/y:

chociaż umiesz się do tego przyznać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spadaj z tego forum ja
k Ci coś nie pasuję
1_dupa.gif
1_dupa.gif
rozga.gif
1_dupa.gif
rozga.gif
1_dupa.gif
rozga.gif
1_dupa.gif
rozga.gif
1_dupa.gif
rozga.gif
1_dupa.gif
1_dupa.gif

kurde niech mnie zablokuja ale ta laska jest poje!!! wejdz sobie na inne fora i zobacz o czym tam dziewczyny pisza, kto ci dal prawo wypisywac takie rzeczy, w czym ty jestes lepsza co?? latwo i przyjemnie jest byc anonimowym i wypisywac takie bzdury??? a moze zazdrosisz ze Kamilii sie dobrze powodzi, mam Ci do powiedzenia tylko jedno jestes zalosna....
wypad, chyba ze chcesz moze byc pociagnieta do odpowiedzialnosci karnej za publiczne pomawianie co??

roni wiem ze to jakis totalny buc jest, nawet wyslowic sie nie umie ale szlag mnie trafia jak przylazi toto przez nikogo nie proszone i jakies bluzgi zostawia,frustracje wyladowywuje
zalosne to jest i wkurzajace
nie po to tu przychodze zeby mi jakas szmata o kamili wypisywala
gowno mnie obchodzi co do niej ma niech sama to zalatwi a nie na forum obgaduje

czarna - gratki, hehehe, to co , tuż przed wizytą u gina? hehe - podświadomość podzoałała:cool2:

anita - o ,hello, cichociemna ty:-D

Halo halo
I ja witam kawusiowo
Anitko kochana...gdziez Ty sie podziewala?
Kasiu bedzie dobrze ... wirtulam.

U nas nocki ...odpukac ... spoko pomimo raczkowania przes sen po calym lozku i walenia glowa w sciane.
Od czasow Istebnaj nie jemy w nocy. Kolacyjka ok 20 (ok 200ml kaszki na gesto lyzeczka) i sniadanko 9-10 rano.

W piatek ide z psiapsiolka na usg bo test pozytywny wyszedl. I tu mam pytanko do ekspertow.
Ona twierdzi ze zaszla w ciaze w trakcie brania tabletek na wywolanie okresu. Mozliwe to? I czy nie zagraza maluszkowi jesli rzeczywiscie zaszla? Zaczelam sie martwic. Ona nieswiadoma. A ja nie chce niepotrzebnie domniemywac. Mam nadzieje ze sie nie rozczarujemy.

ke???

ciao anita wklejaj foty malego no i dobrze ze jestes maja :-D
kasia nie martw sie bedzie na pewno dobrze
lucky wspolczuje nocki ( moj np w nocy ma fazy na gadanie do siebie, tak z godzine pogada i spi dalej- podobno dzieci teraz tak maja)
aenye wg mnie troche sobie lekcewazysz ( dobry pomysl z pojsciem do innego lekarza) ale w sumie nie bede Ci moralow prawic bo to Twoje zycie

u mnie luzik poza tym
dzieci grzeczne , mala spi od 22 do 7 nontoper potem zarlo i dalej- aniol normalnie
wczoraj bylam na "american gangster" w kinie- polecam chociaz trwa bite 2,5h
jeszcze jakby mi zus wyslal kase to byloby miodzio hehe

reklama
tylko jedno pytanie skoro jestesmy glupie, ublizamy i straszymi po co przychodzisz tutaj?? Dlaczego nie potrafisz zalatwic spraw rodzinnych kulturalnie tylko robisz to w taki sposob?? to jest dla ciebie normalne?? Wy nie ublizacie i nie straszycie?? Nie rozumiem takiego zachowania, dlaczego akurat tak sie uwzielyscie?? Dlatego ze Kamila znlazla grono przyjaciolek, ktore wysluchja, doradza, pociesza, pochwala?? Nie jestescie lepsze?? Co napisala Pati, slowo idiotka to nie ublizanie??
Pamietaj ze tak jak traktujecie innych tak bedziecie traktowane, nikogo tu nie obchodza wasze rodzinne problemy, ale piszac to wszystko mieszacie nas w to i mamy prawo zaprostestowac i sie odezwac!

Do góry