reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Kate powiem Ci tak z mojej strony nie było problemow z trądzikiem i mam nadzieje że Niki też niebedzie miała;-) Teraz na przyrodzie maja właśnie tamat "dojrzewanie" i codziennie mam 1000 pytań:szok::rofl2: Oczywiście domaga sie tonika bo Pani kazała:wściekła/y:, ale ja uważam że skoro nie musi nie powinna jeszcze używać. Ale nosi podpaskę w plecaku- hmmm znów Pani nagadała. Staniczek też nosi a o włoska nic mi niewiadomo choć kiedyś wspominała coś że pod pachami. Ale raczej niesądze że już bo moja Niki to szczera do bólu żaden temacik ją niekrępuje, ale z ciekawości jutro podpytam:zawstydzona/y::-p

reklama
Hehehe:-D
no to się zaczęło, co?

Asia w pełni uświadomiona od dawna:tak:
Generalnie to dzieci się nie krępują w ogóle
to my, dorośli, mamy jakieś filmy zawsze, hehe:)

etam, laski, panikujecie ;-)
tydzien w domu siedzialam niemalze w ogole nie wyhynajac i co? guzik.
jutro po prostu pojde do jednego lekarza jeszcze, niech mnie ktos inny oslucha, bo mi sie wierzyc nie chce, ze jam taka chora, ze az na antybiotyk.
bez takich mi tu ;-) czuje sie swietnie, pierwszy raz od nie pamietam kiedy, a tu niby chora. cos panikara z tej lekarki chyba.
on verra.

niemniej zycze cudnych snow, choc juz spicie wszystkie :-) buziam moczno

a na zakupy pojde i tak ;-) kiss

hehe Niki tez. Jakoś nigdy nie miałyśmy tematu TABU a pozatym ma starsze kuzynki które szybko uświadamiają:-p. Ale jak dochodzi do tego momentu (czyt samemu sie to doznaje i przechodzi) jakoś to inaczej odbiera. Bardziej wnikliwa i zainteresowana. Ja tam mówie "co innego teoria a co innego praktyka" A teraz to już praktyka powoli się zaczyna. No niestety świat do przodu idzie i dzieci szybciej dojrzewają:tak::tak: Trza iść z postępem:rofl2:

Aeyne mi z przejęcia to piszemy nie żeby ci dogryść czy też na sumienie wtargnąć. A co i jak zrobisz i tak zależy od Ciebie. Ja w swoim imieniu dużo zdrówka życze.

Hej hej :happy:

Hej Anitko! Pisz co u ciebie!!! :tak: Dzięki za gratulacje. :happy:

Wczoraj zadzwonił Darek do lekarza, co jest wojewódzkim konsultantem ginekologicznym co by skonsultować cholestazę... wieśniak kazał mi pakować tobołki i udać się do szpitala :dry: Uzgodniliśmy z D że nie ma takiej opcji. No nie zostawię małego na 9 m-cy .. co za bzdura.. :no:

Dzięki dziewczyny za pocieszenie, jesteście kochane :tak::-)

Agutka - dzięki za nazwę :-)- dziś popytam o te tabletki, jak tobie pomogły to może i mi pomogą. Przeszłam juz na dietę i wciągam wodę z miodem :rofl2:.
Ditka - no widzisz, ja miałam wyniki wątrobowe zawsze ok, oprócz ciąż ;) W październiku robiłam bad. okresowe i miałam jak najbardziej w normie. :sorry2:

U mnie oskrzela dochodzą do siebie - już w pracy, czuję się dobrze. Zaczęły się mdłości, ale na razie dają się oszukać jedzeniem więc ogólnie nie jest źle.

Gratuluję dojrzewających córek :-)

reklama
Do góry