reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

Ja również nie życzę sobie, żeby pani Kamila wypisywała cokolwiek na temat mojej rodziny. Skoro zdecydowała się żyć z moim bratem powinna uszanować jego rodzinę a szczególnie rodziców chociażby tylko dlatego, że przyjęli ją do swojej rodziny a nie potępili za to w jaki sposób do niej trafiła.
Nie powinna narzekać na rodzinę swojego "nieślubnego Faceta" tym bardziej, że niemało jej zawdzięcza. Wydaje mi się, iż ważniejsze od tego że Filipek nie dostał prezentu takiego jaki mógłby zadowolić mamę jest to że dzięki pomocy ze strony rodziny nie musiał czekać miesiącami w kolejce na badanie słuchu w Warszawie, że mieszka teraz w swoim własnym mieszkanku, które wyremontował dziadek z wujkami, nigdy nie odmówili gdy potrzebowali pomocy.
Zajmijcie się lepiej tematem "grudniowych dzieci" zamiast wypisywać głupoty oraz ubliżać innym i straszyć konsekwencjami.
dziewczyno nie znam Ciebie ani Twojej rodziny ani nic mi do tego kto komu co zawdziecza
poki co to Ty i pati opisujecie tutaj swoje osobiste problemy jakie macie do kamili
chcecie sobie robic wojne to proponuje zalozyc wlasny watek wszystkich zadr i zlych wspomnien i dac nam spokoj z wywnetrznianiem swoich frustracji publicznie
kamila podzielila sie z nami swoimi sprawami a jesli wam sie to niepodoba to proponuje rozmowe w 4 oczy a nie wywlekanie rodzinnych brudow tutaj
jesli mam byc szczera to ja nawet nie zauwazylabym "nieslubnych" mezow i innych awantur jakie macie gdyby nie wasze posty wiec chyba slomiany ogien sie pali wszem i wobec...
piszemy o grudniowych dzieciach a filip sie do nich zalicza i poki co NIC ZLEGO na temat waszej rodziny nie przeczytalam
wypominanie jakichs prezentow to dla mnie fatalna pomylka chyba bo ja nawet nie wiem o jakich prezentach mowa
dziewczyny sie wkurzaja bo mieszacie i wprowadzacie ferment jakimis niesnaskami ktore nas generalnie GUZIK obchodza
prosze zebyscie zalatwiali to miedzy soba bo to slaba akcja po prostu

mialam olewac ale raz kozie smierc

tyle

reklama
Jakoś niemam zamiaru wdawać się rodzinne kłótnie, nic mnie nie obchodza wasze sprawy, nawet nie wiem, kim wy w ogóle jesteście i dlaczego śmiecicie na naszym forum.
A tam gdzie mnie nie chcą to sie nie pcham - więc może skorzystacie z propozycji ,,wypad stąd", hę?

Bo mnie już to zaczyna wkurzać:baffled:

Nie rozumiem oburzenia z Waszej strony gdyż to sama Kamila poruszyła tematy rodzinne na forum.kazda z nas porusza jakies swoje tematy rodzinne i nikt nam sie z tego nie kaze tlumaczyc :sorry2:
Zamiast pisać na cały świat o rodzinie swojego "nieślubnego Faceta" powinna wyjaśnić to konkretnie z osobami na które pisała. Jest mi przykro, że o sprawach i zażaleniach do osób z mojej rodziny dowiedziałam się( tak samo jak pozostali) od obcych ludzi zamiast od niej. Skoro jesteście tak bardzo zaprzyjaźnione nie widzę przeszkody by napisać swoje zdanie na tematy poruszone przez Kamilę właśnie tutaj. nie wtracam sie w czyjes brudy o ktorych jak napisalam wczesniej nie mialam pojecia przed waszymi postami tutaj
i nie bede na zaden temat w tej kwestii sie wypowiadac
Co do Pati to wy też nie jesteście spoko bo atakujecie ją ostro. proponuje nie generalizowac

A u mnie po obiadku:-)
Sugar u mnie to absolutnie nie to samo:rofl2: On jest cały zbolały dziąsłami, wszsytko do dzioba wkłada, ręce po łokcie normalnie, a staram się nic mu nie dawać p/bólowego, bo wszyscy straszą, że to takie złe, tzn lekarze. Ech zaraz bedzie 18,20 i do kąpania i jak rybka zaśnie oni też:blink: I ja też:-)

te Kasia jakie cała Polska:baffled: A poza tym myślę ż Kamila jednak ma klasę i nie zniży się do Waszego poziomu. Sory ale zastanowiłaś się co robisz i jak to żałośnie wygląda:sorry2:

No widzisz, sama mówisz że to was nie dotyczy więc dlaczego się wtrącacie ? Nie jesteście w temacie a udzielacie się najwięcej, dajcie szanse Kamili. Swoją drogą piszecie a nie wiecie o czym? Dziwi mnie to że nie Kamile to uraziło tylko Was.

Ja proszę Kamilę o jedno: nie wtrącaj mojej rodziny w Wasze tematy i ja też nie będę się wtrącać do Ciebie. Jeśli chcesz zwierzyć się przyjaciółkom- zrób to tak by cała Polska o tym nie wiedziała

kobieto w co ja sie wtracam???? w wasze idiotyczne wywody?
wtracam sie tylko w to ze smiecisz mi tutaj swoimi postami a wasza sprawa mnie obchodzi tyle co zeszloroczny snieg
brak jakiejkolwiek klasy
takie moje indywidualne spostrzezenie
jak dla mnie przerost formy nad trescia

A ja powtarzam wypad.
Publiczne owszem, ale w każdej chwili moze być prywatne ( na ,,nasze sprawy" np nie wejdziesz i tak samo moze być z całą resztą watków, tylko po co?)
Publicznie to nas Pati obraża wiec publicznie gościnnością nie grzeszę i publicznie mówię jej wypad z naszego publicznego forum.

Ty zrobilas sobie tutaj forum prywatne i smiecisz swoimi postami
poza ty proponuje zalozyc publiczny watek "nasze ale do kamili" bo to jest watek o grudniowych DZIECIACZKACH

Nie znasz mnie więc nie wypowiadaj się na temat mojej klasy. Ja Cię nie osądzam więc ty pokaż tą swoją klasę i nie osądzaj gdyż mnie nie znasz

wystarczy ze kazesz mi czytac swoje posty i sugerujesz abym wypowiedziala sie na zracy Cie temat( a wiec kazesz mi osadzac) ktory jest Twoja prywatna sprawa:sorry2:
tu nawet osiol zrozumie ze to malo madre a o klasie nie wspomne
sama na siebie krecisz bat dziewczyno

reklama
nie, powtarzam się bo jestem wyrzutkiem społecznym, marginesem, do tego jąkałą, nieukiem i w ogóle to mam pryszcze.
Z takich jak ja się składa nasze forum więc błagam, nie brudźcie waszych szlachetnych umysłów naszymi parszywymi postaciami.
ave cezar

Do góry