sugarspunsister
matka polka superstar
dziewczyno nie znam Ciebie ani Twojej rodziny ani nic mi do tego kto komu co zawdzieczaJa również nie życzę sobie, żeby pani Kamila wypisywała cokolwiek na temat mojej rodziny. Skoro zdecydowała się żyć z moim bratem powinna uszanować jego rodzinę a szczególnie rodziców chociażby tylko dlatego, że przyjęli ją do swojej rodziny a nie potępili za to w jaki sposób do niej trafiła.
Nie powinna narzekać na rodzinę swojego "nieślubnego Faceta" tym bardziej, że niemało jej zawdzięcza. Wydaje mi się, iż ważniejsze od tego że Filipek nie dostał prezentu takiego jaki mógłby zadowolić mamę jest to że dzięki pomocy ze strony rodziny nie musiał czekać miesiącami w kolejce na badanie słuchu w Warszawie, że mieszka teraz w swoim własnym mieszkanku, które wyremontował dziadek z wujkami, nigdy nie odmówili gdy potrzebowali pomocy.
Zajmijcie się lepiej tematem "grudniowych dzieci" zamiast wypisywać głupoty oraz ubliżać innym i straszyć konsekwencjami.
poki co to Ty i pati opisujecie tutaj swoje osobiste problemy jakie macie do kamili
chcecie sobie robic wojne to proponuje zalozyc wlasny watek wszystkich zadr i zlych wspomnien i dac nam spokoj z wywnetrznianiem swoich frustracji publicznie
kamila podzielila sie z nami swoimi sprawami a jesli wam sie to niepodoba to proponuje rozmowe w 4 oczy a nie wywlekanie rodzinnych brudow tutaj
jesli mam byc szczera to ja nawet nie zauwazylabym "nieslubnych" mezow i innych awantur jakie macie gdyby nie wasze posty wiec chyba slomiany ogien sie pali wszem i wobec...
piszemy o grudniowych dzieciach a filip sie do nich zalicza i poki co NIC ZLEGO na temat waszej rodziny nie przeczytalam
wypominanie jakichs prezentow to dla mnie fatalna pomylka chyba bo ja nawet nie wiem o jakich prezentach mowa
dziewczyny sie wkurzaja bo mieszacie i wprowadzacie ferment jakimis niesnaskami ktore nas generalnie GUZIK obchodza
prosze zebyscie zalatwiali to miedzy soba bo to slaba akcja po prostu
mialam olewac ale raz kozie smierc
tyle