reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

witam kawusiowo.
Kasia_z o matko, mam nadzieje że jednak nie bedziesz musiala w szpitalu lezeć. To jest najgorszy scenariusz. Buziam i trzyma kciuki aby wszystko jakoś się ulożyło.

A ja jakaś jestem niedospana i najchętniej wtuliłabym sie do podusi:zawstydzona/y:

reklama
Witam,
Anitko witaj i częściej zaglądaj:happy: Fajnie że się odezwałaś:-)
Kasiu będzie dobrze, na pewno:-)
Czarna, Kate póki co nie zazdroszczę dorastających córek tematów:laugh2: A Czarna kup jej ten tonik, to serio nic złego;-)
Aenye idź idź, pewnie. Bo skoro faktycznie tak dobrze się czujesz może faktycznie lekarka tylko nadgorliwa:-p
Miłka a jak Ty wogóle w pracy sie czujesz :confused:

helou helou!
ja witam sie z cappucino i z bablem uczepionym kolan - bo jem ciastka i maly zebrak zebrze, az niemilo :blink: hyhy. smieszny taki babelek zebraczek.

nocka w kit, mimo pbolowych, co dalam. kurka wodna. moze to nie zeby jednak?? bo w dziaslach bz - gorne jedynki i dwojki mocno bulwiaste, ale nie jakos podraznione itp.. kurcze.

a nochal Fiolka dzis niemal zupelnie czysty raniutko :-D cudnie :-)

W wielkim skrócie : ciągle pracuję, mimo ,ze założenia były takie , ze sporo wolnego będę mieć :dry: no ale stanowisko zobowiązuje ;-):-p
Mikołaj rośnie jak na drożdżach i zmienia się z dnia na dzień! Jeździmy na takie fajne zajęcia dla dzieci w przedziale wiekowym 6 miesięcy - 3 lata - zajęcia taneczno - muzyczno - interaktywno - językowe - suuuuper sprawa !
Poza tym kupiłam sobie 4kółka i w końcu jestem mobilna , z czego chyba obecnie cieszę się najbardziej ! :happy:
W sprawach damsko - męskich bez zmian na lepsze .
Tyle u mnie .

Kasia no i ja życzę powodzenia u lekarza !!

Aenye ja bym nie brala antybiotyku jakbym sie dobrze czula, ale nie wiem czy to jest dobre rozwiazanie!
dla mnie antybiotyk to juz naprawde ostatecznosc.
nawet nie pamietam kiedy ostatnio bralam... moze w liceum??

lucky ...bo ja nie wiem.... a u ciebie wiadomo co będzie??? córcia czy synek???
Kasiu są naprawdę dobre, nie wiem czy pamiętasz ja chodziłam do 2 lekarzy i ten drugi to nie zareagował na takie złe wyniki wątrobowe... , ale on też na moje bardzo wysokie leukocyty też nic nie mówił a ta P. Dr z W-wa się tym zainteresowała, więc co lekarz to inne decyzje co do leczenia, a ja byłam ostatnio u internisty i kazała mi koniecznie powtórzyć te ASPAT ALAT mimo że minęło już tyle czasu, idę jutro zobaczymy co wyjdzie
aenye... ja też mówię zwolnij kobitko

a ja wam napiszę moje spostrzeżenia co do niespokojnych nocek mojej Aleńki.
... jak na nockę dam jej kaszkę na mleku to śpi niespokojnie wierci się nie chce pić a jak dawałam jej póżniej butlę bo myślałam że głodna to wypijała ok 100 ml i nadal się kręciła
... a jak daję na dobranoc ok 19-20 coś lekkiego np. jakieś owocki to śpi spokojnie potem ok 22 mleczko i dalej śpi spokojnie do ok 5-6 i daję mleczko i spi do ok 8
sprawdzone przetestowane i poprostu tak ma .. chyba jej za ciężko:-(tak na noc się najeść, a testowałam bo chciałam zrezygnować z tego mleczka o 22 i nic z tego:no:
kurcze może nie na tym wątku, ale jak napisałam to wysyłam;-)

reklama
Do góry