reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
A ja tak ni z gruszki ni z pietruszki melduję , ze żyję i mam się dobrze ! ooo ! :-p
Domyślam się , ze bardzo Wam z tego powodu wszystko jedno , ale co tam hehe
Pozdrawiam wszystkieeeeee cieplutko ! ;-):-)

Heloł:-)

gówniarstwo śpi:tak:
w swoim łóżeczku od razu, a nie przenoszone z sypialni, hehe

Kasia - :szok::szok::szok: będzie dobrze!!! i koniec! Duuuużo buziaków!
Pati - :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ODPOCZYWAJ!!!
no i się zsikałam po twoim opisie zakupów, hehehehe
Maja - no jesteś wreszcie!!!:-D
Anitka - :dry: dlaczego ma być nam wszystko jedno??? wiedziałyśmy, że masz coś z netem... no, ale z pracy mogłaś się czasami odezwać:tak:
Buzia:-)

Ooo własnie Kasia ! No gratulacje przede wszystkim !
Spadłam z krzesła któregoś dnia w pracy , jak zobaczyłam kasiowy suwaczek :rofl2::szok::-)
Właściwie , to gratuluję wszystkim "starym" , "nowym" i jeszcze niedoszłym ciężarówkom :tak: ja w zasadzie nie miałabym nic przeciwko kolejnej ciąży .
No ale wszystkiego w życiu mieć nie można ...

dzięki Kulka :happy:

Ale produkcja:szok::szok::szok:
Kate dzięki ze pytasz. M wcześniej uprzedziłam ze będę malować i ogolnie zadowolony tylko zastanawia się skąd te kwiatki się tam wzieły:-D:-D

Aeyne Kobieto daj na luz bo jeszcze sobie biedy naklepiesz. To nie są żarty, ja wiem że najlepiej myśleć ze mi nigdy nic nie bedzie, ale życie różne figle sprawia. Zakupy ci nie uciekną a zdrówko tylko jedno i dziecie pod serduchem.:angry::angry::angry:

Kasia_z To masz jak Steczkowska. Oglądałam kiedyś "rozmowy w toku" i to co ona opowiadała, to normalnie koszmar. Trzymam kciukasy aby wsio dobrze było i może uda się z tymi tabletkami co agutka (chyba)pisała.;-)

Czarna ty pindo Bete się robi o każdej porze i niemusisz być na czczo:wściekła/y::wściekła/y:

Maja witamy z powrotem. Gratuluje że w sprawach rodzinnych wsio super i oby tak dalej.

Dita jak ty stara to i ja stara. A jakoś tak się nie czuje:zawstydzona/y:

Jeśli kogoś pominełam to sorka

Czarna - hehe:-D skąd się kwaitaki wzięły? urosły;-)
a jak tam twoja Nikola dojrzewa?
bo u mnie na maxxxxxxxxxa:laugh2:
dzisiaj kupiłam tonik i żel do twarzy dla Asi z problemami trądzikowymi:tak:
zaczęło się:dry:
stanik już nosi, włoski łonowe rosną jak szalone
a jak u Was?

Anitka - ja też się cieszę, że do nas zawitałaś:) pisz, co u Ciebie/Was babo:)

reklama
Do góry