reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
:-D witam dziołszki :-D

Maju cieszę, się że do nas wróciłaś bo tęskniłam ;-)
Kasieńko mam nadzieje, że wszystko bedzie jak trzeba i lekarz coś zaradzi ;-)
Kasu wyrywaj te zęboli bo jak nie masz na nie miejsca to możesz dostać szczękościsku :sorry2: no i cieszę się, że wypad basenowy się udał ;-)
Roniak Jasiek taki fajny się zrobił aż miło popatrzeć :tak:;-)
Pingwinek wszystko bedzie dobrze tylko myśl pozytywnie :blink:
Ditka co dziś pijesz ???

lucky, hehe, a ja takie fajne zakupy 'zrobilam'... ;-) pelno chemii, zareuka dla mlodziezy, ciuszki, skladniki na ciasto, na obiad na dwa dni, owoce... jezu :-D
przynajmniej jutro jeszcze raz pojade :rofl2:

dobra, skoro tak mowicie, to wezme ten anty, choc na sama mysl mnie trzesie :-)

ellooo Laski;-)
ale mieliśmy fajny dzień dzisiaj
Młody super zabawny-myślałam że go zacałuję dzisij:-D:-D:-D
wspaniale się bawił,całusy rozdawał......

Na betce:zawstydzona/y: nie byłam bo spałam do 9 monsz wzioł Gada o 7 a ja pospałam;-)
w środę idę do gina i wszystko się okażę bo jakby coś to już 7 tydz by był

Kasiu no no nie ciekawę wyniki:no:ale 3mam kciukasy żeby wszystko dobrze było i żeby się poprawiły szybko;-)
Kasu ekstra że tak wspaniale się Wam układa:-) i że masz czas tylko dla siebie;-)
Roni Jasieńko słodziak-śliczny:-Dkawaler z niego się zrobił że ho ho:-D:-D
Aenye brać antybiotyk i bez gadania,przecież są takie leki co nie zagrażają dziecku
kuzynka w 2 m-cu ciąży też brała antybiotyk;-)
Dita ten artykuł o depresji przeraził mnie:szok::szok::szok:
Maju witaj:-):-) cieszę się ze z M.dogaduje cie się:tak: oby tak dalej;-)
Pingwinku spokojnie wszystko bedzie dobrze:-);-);-)

reklama
od was małolaty na pewno jestem starsza i bardziej doświadczona, w ogóle czuję się jak stara matrona więc się słuchac młodzieży rozwydrzona!!!

:cool2::cool2::cool2:

Do góry