reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Witam i ja po weekendzie

Sa_raa niezłe miałaś przeżycia:szok:

Aeyne mi sie podoba łóżeczko;-):tak:

Czarna jak tam beta? Chyba niespeniałaś co?:angry::angry::angry:

Co do zachcianek ciążowych, zarówno z Niki jak i Laurą bylo całkowicie inaczej i byłam pewna ze to drugie to mały facecik bedzie a tu kolejna dziurka. tak wiec tu trzeba z przymrózeniem oka patrzeć;-). Ale każdej z zaciążonych życze tego czego pragną.

reklama
hehe, agutka, na zakupy to mnie zawsze nosi ;-) zaraz wlasnie sie zwijamy z Fiolkiem, jedziemy do lekarza, potem odstawiam go do domu i smigam na zakupy i samej do lekarza tez ;-)
dzis taka ladna pogoda, ze grzech siedziec w domu ;-)

Dita... a to ty nie wiesz .... Galeria BabyBoom to co na górze na pasku się pokazuje - zobaczyłam Dita podpis i weszłam no i tam byłaś Ty i dziewczynki i takie jakieś ruiny i kwiatuszki:tak:

Witam po weekendzie:-) U nas fantastycznie, bylismy wczoraj wszyscy na basenie :tak:Bruno mial ogromna frajde, najpierw plywal z kolem a pozniej z nami - trzymalismy do pod paszkami i machal raczkami i nozkmi probowal sie odbijac:tak: Super:-) Bylismy w szoku jaki dzieci maja instynkt jak w wodzie sie zaachowac. teraz bedziemy jedzic co niedziele:-)
i D. zabronil wydawac rzeczy po Brunku- fotelik, chodzik itp:blink: - mamy trzymac dla nastepnego:happy: kiedystam:laugh2:
i tez chce do fryzjera:sorry2::dry: ale to w lutym bo jade na 2 tyg do polski- musze miec operacyjnie usuniete wszystie ósemki:szok::szok::crazy::crazy: bo mam za mala szczeke i teraz mi rosna i nie moga urosnac bosie nie mieszcza i jak sie tak ryja to mi zebky krzywia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Roni 3maj sie dzielnie:tak: bedzie ok:tak:
Kasia z ty tez sie 3 maj
Pingwinku duzo sil i zdrowka

ja tez fatalnie sie czulam w ciazy- slabo, zawroty glowy, zgaga, mdlosci i napady glodu:dry:

Lucky jak juz malo casu do konca!! ale ten czas leci:szok: jej ale sie ekscytuje jakbym to ja miala niedlugo rodzic:laugh2:

Kamila nic sie nie matrw falszywcami:blink:
Aenye- podziwiam za energie:tak:;-)
Kate niezle zryta baba!!! kto ja tam zatrudnil??? szok:crazy:

Milka, Atol tez bylam niedano na iprezie z liceum.... porazka:dry:

Nic, lecimy na spacerek bo piekna pogoda:happy: Milego dnia!!!!

Kasu bardzo sie cieplo na sercu robi czytajac ze u Was sie tak uklada.

Bylam u gina. Potwierdzil ciaze na USG. No i mam pierwsze "zdjecie" naszego ktosia :-) Nic wiecej nie mowil tylko dal jakies prochy na nudnosci i zaparcia bo go o to prosilam. Nastepne USG za 5 tyg. Ach jak ja sie boje tych USG w 12 tygodniu.

reklama
Ja tylko na chwile :-)
Sie przywitać i zobaczyć co u was
Ciężarówki patrze zachcioanki maja ;-) zycze samych udanych dni bez mdłosci, zgag, bólow krzyrza i innych znanych tylko przypadłosci ciazowych
Kasu super ze u was super no i fajny dzien mieliscie :tak:
Kate ale wykład no w szoku ciezkim jestem :sorry2: ciekawe czy on sie seksi tylko dla powiekszenia gatunku ludzkiego :-D

Do góry