reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ale fajny Dżonu:-D:-D:-D:tak:

Kasu - pewnie,że tak. Nareszcie. I trzymam kciuki żeby na stałe:tak:

pingwinek - oj, pamiętam,że ja też bardzo sie bałam usg w 12 - bo wtedy badana jest ogólna morfologia płodu. Ale to tylko strach - na pewno wszystko będzie ok - no skoro już w 5 tyg masz ktosia - nie zapomminaj, że Roni w 5 tyg nie miałą nic, miała cukrzycę, poatologię i w ogóle. Ych, jak ja sobie przypominam tego weterynarza....;-)

jasiek boski
łóżko świetne (tez takie lubie)

kasu jak brunek?? skoro byliście na basenie wnioskuje, że juz dobrze?
cieszę się, że się Wam układa oby tak dalej!!
co za straszne ósemki:szok:

pingwinku a ja wiem, że będzie wszystko dobrze
i nie martwi mi się tu prosze!:nerd:

jade do Parentsów moich:baffled:

Kasu ale milo sie to czyta, ze u Was jest dobrze :)
wspolczuje 8, ja mam to samo, mam od urodzenia za male szczeki
szczegolnie szczeke dolna, ktora rozciagalismy w dziecinstwie ale malo to dalo bo i tak zeby sie nie mieszcza a co dopiero 8

Czesc dziewczyny!!!!!
Jestem w szoku jak zobaczylam ile przyszlych mam jest:szok: mam nadzieje ze to nie zarazliwe:-D.A tak wogole to gratulacje.
Nie bylo mnie tu dawno bo mialam duzo problemow i nie mialam kiedy usiasc do kompa,ale mam nadzieje ze nadrobie.:tak::tak:
Moj Mati znowu chory dostal antybiotyk (to juz 2 w tym mies.),wiec sobie posiedzimy w domku.Nadrobie zaleglosci chyba ze znowu cos nawali:no:

reklama
SuperDżon:tak::tak::tak:

Kasu bosko :-):tak::tak::tak::-D:-D

Pingwink nie stresuj się kobieto:no: będzie dobrze:tak::-D

Co jeszcze miałam napisać???

Ano, że witam popołudniowo:))

Czarna79 - czy mąż zauważył nowy kolor ścian?????

Buziam mocno:happy:

Do góry