reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
to moze wreszcie jakis miting, eh? i sie poogladamy ;-) Roni, ruszysz sie z domu? czy lepiej d ciebie jechac? i jak jak cos? lucky, moze mialabys ochote nawiedzic Anie? sama nie wiem, naszla mnie chec na jakies spotkanie, cos nic z tego nigdy nie wychodzi.. moze jeszcze ktos dolaczy chetny?.. jakby co do mnie mozna wataha wpadac, dzieci beda mialy raj w dzieciecym, bo duzo miejsca, a my sobie pokawusiamy ;-)
a do nas wlasnie kuzynka Filipka wpadla na chwile, wesolo sie bawia i w ogole nie musze na nich patrzec, hehe
Roni, my chcemy wlasnie to ciemnobrazowe ze zdjecia (wenge) z pomaranczowymi liniami ;-) to ohydne czy nie ;-) wlasnie bedziemy miec takie kolorki w sypialni: taki bezowo/kawowo/khaki (dziwny kolor, dla mojego D. w ogole w fiolet wpadajacy ;-) ) z jasnozolciutkim, do tego ciemne meble i jasnopomaranczowe dodatki.
a do nas wlasnie kuzynka Filipka wpadla na chwile, wesolo sie bawia i w ogole nie musze na nich patrzec, hehe
Roni, my chcemy wlasnie to ciemnobrazowe ze zdjecia (wenge) z pomaranczowymi liniami ;-) to ohydne czy nie ;-) wlasnie bedziemy miec takie kolorki w sypialni: taki bezowo/kawowo/khaki (dziwny kolor, dla mojego D. w ogole w fiolet wpadajacy ;-) ) z jasnozolciutkim, do tego ciemne meble i jasnopomaranczowe dodatki.
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
dzis mi sie snila Kicia, ktora mi mowila ze jak bede karmic piersia tez ponad rok to tez bede miala taka super figure hehe
hehe Roni!!
witam dziewczynki w poniedzialaek1
zycze milego tygodnia :-)
..aenye
Mama grudniowa'06
hehe, a mi sie to jasne w ogole nie widzi ;-) takie jakies bez wyrazu ;-) widzialam na zywo by the way ;-)
szkoda, ze sie nie ruszycie.. kurka.
szkoda, ze sie nie ruszycie.. kurka.
dzis mi sie snila Kicia, ktora mi mowila ze jak bede karmic piersia tez ponad rok to tez bede miala taka super figure hehe
witam ......o właśnie oby tydzień był dobry bo ten poprzedni to taki do d......
Roni a tak co do Twoich snów i figury to dobrze bybyło żeby po skończeniu karmienia nie przybierać na wadze, ja karmiłam ponad rok...no i co... jak skończyłam przytyłam 3 kg ... masakra , obecnie się torturuję zero słodyczy chleba i smażonego mięsa - muszę wstawić suwaczek z kilogramami jako mobilizację
Dita widziałam Twoje zdjęcia z galerii .....ty z takiej góry zjechałaś
...a no i te Twoje dziewczynki to baaaaardzo podobne do Ciebie
aenye właśnie widzę że cię nosi nie możesz chyba usiedzieć na miejscu... jak ta niedzielna eskapada po marketach
..aenye
Mama grudniowa'06
hehe, no wiadomo, rzecz gustu :-)
dla mnie to lozko tez zadna rewelacja, chcialam jakies takie 'klimatyczne', moze wlasnie kolonialne jakies, ale one wszystkie maja kosmiczne wymiary - 150x190 cm np
mi sie bardziej to np podoba:
VOX - meble, jadalnie, sypialnie, meble do pokoju, salonu, sypialni, jadalni, artykuły dekoracyjne, meble pokojowe
ale mojemu menowi w ogole sie nie widzi, to raz, dwa, ze nie ma naszego rozmiaru, a trzy, ze musimy koniecznie kupic lozko bardzo funkcjonalne, tzn. z jakas poleczka z tylu lub grubym zaglowkiem, bo nie mamy miejsca na szafeczke zadna, a komorki polozyc to gdzie ;-)
a tu mozna jeszcze zainstalowac podswietlenie = lampki fajne, no i ta szuflada... generalnie glownie ze wzgledu na funkcjonalnosc.. jeszcze raz pojedziemy i poogladamy na pewno :-)
dla mnie to lozko tez zadna rewelacja, chcialam jakies takie 'klimatyczne', moze wlasnie kolonialne jakies, ale one wszystkie maja kosmiczne wymiary - 150x190 cm np
mi sie bardziej to np podoba:
VOX - meble, jadalnie, sypialnie, meble do pokoju, salonu, sypialni, jadalni, artykuły dekoracyjne, meble pokojowe
ale mojemu menowi w ogole sie nie widzi, to raz, dwa, ze nie ma naszego rozmiaru, a trzy, ze musimy koniecznie kupic lozko bardzo funkcjonalne, tzn. z jakas poleczka z tylu lub grubym zaglowkiem, bo nie mamy miejsca na szafeczke zadna, a komorki polozyc to gdzie ;-)
a tu mozna jeszcze zainstalowac podswietlenie = lampki fajne, no i ta szuflada... generalnie glownie ze wzgledu na funkcjonalnosc.. jeszcze raz pojedziemy i poogladamy na pewno :-)
reklama