reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
elo elo, ja sie melduje na pokladzie, a co :cool2:

zamowilam juz tort na roczek, nie bedzie specjalnie "dekoracyjny", jak sobie wyobrazalam, ale trudno, przynajmniej bedzie i bedzie zaje.bisty w smaku (moj ulubiony, wegierski. a co, mi sie tez cos od zycia nalezy) :-D udalo sie uprosic pania w delicjach, hehheh :-D
na drugi raz zamowie z duzym wyprzedzeniem, mam nauczke.
a robimy w koncu tylko kawe, slodkosci i zakaski zimne jakies (minikanapeczki, takie tam przegryzki), i u mamy w domu. bedzie krotko, max do 20, mam nadzieje.

czarna - dobry pomysl, tez myslalam, zeby zrobic w pierwszy dzien swiat, ale w sumie zawsze jest u cioci obiad proszony i glupio byloby mi wyskakiwac z pierwszymi urodzinami, dodatkowymi goscmi itp. ale super pomysl, moze w przyszlym roku, jak nie bede musiala robic takiego spedu :-)

uspilam juz mlodego (mam nadzieje), nikogo nie ma w domu, wiec mam chwile :cool2:
szkoda, ze juz za pozno na zakupy allegrowe, ale chociaz sobie poogladam :-D

teeeee, a w ogole jaki ja mialam dzis SEN!!! :szok: :-D

snilo mi sie mianowicie, ze MATEUSZ DAMIECKI maksymalnie mnie podrywal, bylam w ogole u niego w domowej galerii (dobra wyobraznia, co!), pelno jego rodziny (hehehehe matyldzia rulezz :-D), a ten jak mnie nie smyra tu i tam :szok: mater :szok: i maslanymi oczami sie na mnie paczy ( ;-) ) i duka, ze od zawsze mnie kochal :)-D:-D:-D:-D:-D:-D) i czy nie wyjde za niego :-D:-D:-D:-D z dzieciami by mnie bral, idiota jeden :-D LOLLLLLLLL

no beka na maksa, a jaki realistyczny byl ten sen :szok: niestety to nierealne ;-) az w tym snie analizowalam, czy chce jeszcze byc z D (co mnie wkurza ostatnio)... mmmmmm, a chetnie sprobowalabym takiego goracego cialeczka, jak w przedwiosniu :-D:-D:-D:-D
a jakie mialam zimne przebudzenie, jak mnie tata obudzil, przynoszac mi do lozka wyjacego Filipa, ktorego nie umial uspokoic :-D

reklama
Do góry