reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
zalegle zyczenia dla wszystkich rocznych dzieciaczkow

jakos nie mam kiedy pisac, ledwo co czytam

o juz musze leciec fak

Sto lat dla wszystkich przesłodkich roczniakow.
Czytam Was dosyc regularnie ale juz brak czasu na pisanie.

U nas powoli bedzie sie drugi zabek szykowal do wyjscia :-)

Dla Piotrusia naszego wiecznie uśmiechniętego grudniowego eleganta

Scooby Doo dziś robi śmieszne minki
głośno śmieją się Muminki
Żwirek i Muchomorek śpiewają wesoło
Puchatek z Prosiaczkiem tańczą wokoło
bardzo radosne są Gumisie
Buziaczki przesyłają też Teletubisie
Tylko Śnieżka się dziwi bo o niczym nie wie
Bambo wyjaśnia jej wszystko siedząc na drzewie
Gdy się tylko o Urodzinkach ... dowiedziała
również jak Smerfy świetny humor miała !!!

I jego tatusia z okazji imienin​
Radości z każdego dnia, szczęścia, które wiecznie trwa, sukcesów w każdej dziedzinie życia

dzieki, laski, za odzew :-) nie, w knajpie raczej odpada, bo to nowosc wielka, wiekszosc rodziny jeszcze tam nie byla i nie jadla, wiec chcieliby wszyscy jakies danie dostac tez, choc na sprobowanie.. a ze to najblizsza rodzina, to glupio bedzie odmowic.. mama wcale sie tak nie rwie do sponsorowania imprezy, ucieszyla sie, ze tak "po doroslemu" traktujemy sprawe (kiedys juz wam mowilam, jak to u mnie wyglada ;-) ). i nic nie wspomina o sponsoringu wiecej. tak wiec ta wersja odpada. na chwile obecna wersja - roczek u mojej mamy, ale w domu. czyli tu, gdzie teraz mieszkamy - czyt. sajgon i jeszcze raz sajgon.

nie moge juz zamowic dekoracyjnego tortu i kur.wica mnie bierze, ze taka ze mnie durna dupa, ze nie zamowilam wczesniej (ale jakos nigdy nie zamawialam i myslalam, ze kilka dni wczesniej to akurat). ostatnia nadzieja w znajomych, co maja siec cukierni, ale moga byc - jak wszyscy - tak oblozeni zamowieniami swiatecznymi, ze nie przeskoczysz..

plakac mi sie chce :-( na razie jedyne, co mam, to stroj na roczek... :-D

PS kupilam nowy plaszcz i smigam po buty ;-) prezenty jakowos ida, choc kasa sie konczy totalnie :-(

reklama
Kasiu kochana przekraz Piotrusiowi gromkie sto lat i szczere zyczenia tego co najlepsze!!!
Niechaj zawsze bedzie mial powody by sie tak radosnie usmiechac
i gratulucje dla was z okazji pierwszej rocznicy zostania rodzicami :)

Do góry