reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych trojaczkow Helen, Dominisia i Jasia oraz cudnego smieszka Piotrusia!!

Kate tak bylam w pracy :-)
jutro i w sobote, tez bede!
po swietach bede pracwac juz tylko 3 dni w tyg (poniedz, piatki i soboty)
z malym jest niania (place 5zl na godz) wszystko jest ok, maly grzeczny itd, ale wiem ze teskni ...
jak wroce to juz nie moge go odlozyc na podloge , tak sie wtula, w nocy sie budzi i placze, dopiero jak go przytule jest ok
wiem ze sie przyzwyczai ale nie mam serca zostawiac go na wiecej niz 3 dni w tyg!

reklama
No to super!!!
Miałam wstąpić:tak:, bo byłam z Natką na spacerze i zakupach, ale pędziłam do domu, bo Asia nie miała kluczy:baffled:

A ta niania to z ogłoszenia czy jakaś znajoma?
Bo i ja będę chciała już niedługo cosik zrobić ze sobą:-D

Sto lat dla Dominika, Jasia i Heleny!!
Słuchajcie, ile Wasze dzieci śpią w dzień?? bo sie coś gówienko popsuło i nie chce spać:wściekła/y:

Kicia, ty się ciesz;-)mój maluch uwielbia opiekunkę i wyraźnie głośniej piszczy na jej widok niż na mój:cool2:

U mnie Filip spi w dzien nawet czasami duje 3 godziny :) bez tego bylby nie do zycia :)
Podziwiam wszystkie pracujace mamy :) ja od stycznia wracam i chyba oszaleje bez maluszka :)

STo latek dla trójcy roczniaków Dominisia,Jasia i Helenki

Scarlet nie wiem czy miała cukrzyce ciążąwą ale pierwsze dziecko też urodziłą duże po chyba miało ok 4300:szok::-D
Patrycja super sny masz:-D:-D

A u nas nocka przej... do 1 były wrzaski chyba na zabki-nastepny się przebija:-(
Dawid rozdrażniony na maxa,wygląda jakby się naćpał:szok::-( dałam mu apap na noc i spał potem ale już sama nie wiem co mu jest??? Wczoraj to aż się przewracał koło 21:szok::-:)-( boję się o niego :no::-:)-( nie wiem czy to na 100% zabki dziwnie się zachowuje:-:)-( dziąsełko ma zgrubione na maxa ale to jego zachowanie mnie nie pokoi:-:)-:)baffled::baffled:

kamilia Filip śpi ci w dzien nawet 3h:szok:WOW! nieźle. Takiej to dobrze heh
Jeszcze o takim spaniu w dzien u takiego dziecka nie słyszałam,no ale dobrze masz.
Moj Filip spi maks 1,5h i koniec bo tylko raz w ciagu dnia.

5.gif

Kochane nasze "rodzeństwo" życzymy Wam zdrówka, ogromu radości, wszystkiego najlepszego i samych najfajniejszych chwil i śpiewamy sto lat:happy2::happy2::happy2:

reklama
Kinga czasem spitrzy czasem tylko godzinke :) ale jak wstaje po 7 to spac idzie dopiero po 12 i chyba tak duje bo mocno zmeczony :) on lubi spac w dzien szkoda ze w nocy nie ;D

Do góry