reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

u nas trzy opcje. albo robimy u nas w domu dla tych znajomych, co nie beda mieli co z soba zrobic (zeby nie robic spedu wielkiego) hehe - Nieistotku, zapraszam serdecznie :-) , a mlody w domu
albo mlody do babci (mamy D.), i impra w tym samym stylu
albo mlody do babci, a my do znajomych ;-)
jest czwarta opcja jeszcze, my do znajomych z Filipem (oni maja malego grzdyla tez), ale to mi sie nie usmiecha, bo nie chce mlodego po nocy wozic, a samemu nie chce mi sie tam spac tyz.

reklama
Patrycja, uśmiałam się na maxa ze snu, a najbardziej z przebudzenia :-D:-D

Dziękujemy wszystkim za życzenia, z okazji roczku odcisnęliśmy maluchowi nóżkę i rączkę i mamy gipsowe pamiątki (na roczek od chrzestnego dostał zestaw "zrób sobie nóżkę") :-)

Ogromniaste urodzinowe buziaki dla Helen, Minisia i Jasieńka!!! :-):-):-)

Jejku dzis nasza święta trójca kończy roczek

Kochane trojaczki Jasieńku, Helenko i Domińku STO LAT!!!!!!!!
Wszystkiego najwspanialeszego!!!!!!

WITAM
Ale dol komp sie popsul u nas dysk padl i poszly sie j ebac zdjecia mlodego :( dobrze ze na plyty mialam nagrane chociaz troche ale z roczku chyba nie
Wogole to nie moge was nadrobic
Ale zycze zalegle Sto Latek Dla roczniakow Mariki, Piotrusia buziaki maluchy
I dzisiajsze dla trojaczkow jasia helen I Domisia :)

wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin dla:
Helen, Jasia i Dominisia
Sto lat dzieciaczki!
:-):-):-)

A ja nadal chora:baffled: mało co sobie płuc nie wypluję kuźwa. Starasznie.... i mam już dość tym bardziej że jutro moje dziecko ma urodziny!:-(

Pozdrawiam!

Kinga - zdrówka życzę!!
aenye - dobre z damięckim:-D:-D:-D
nieistotna - jak to nie masz co zrobić z sylwkiem?
kamila - heh, są spece od odzyskiwania danych z dysków... może jednak nie wszystko stracone???

A ja dziś się dowiedziałam że jade do Wawki 4 stycznia z orbis-party i nocowaniem, kurde, nie chce mi się....Nie lubię ludzi z tego regionu (chodzi o pracę ofkors), cholera, takie toto wszystko dumne i napuszone generalnie ą ę bułkę przez bibułkę, nie lubimy prowincji:dry:
Za tydzień jest to samo w Katowicach, ale z ludźmi których znam i lubię i o niebo w ogóle fajniej ale ni mam gdzie nocować.
I dupa, nie lubię być uszczęśliwiana na siłę.
heh;-)

Bo bym zapomniała
wczoraj o 5.25 moja znajoma urodziła dzidziolka Kubusia
ważył 4.530:szok::szok: i dłu. 60 cm:szok::szok::szok:
dla mnie to :szok::szok::szok: takie duuuże dziecko urodzić a ona tak drobniutka jest
rodziła sn:-D:-D

Może cukrzyce miała ciążową?
Ja miałam i Olo urodził się 4630g/59 cm, ale wydaje mi się że go źle zmierzyli i był dłuższy, bo body na 62 były mocno dopasowane.

reklama
Kicia - jak w pracy??? wczoraj cię widziałam w salonie /to chyba byłaś TY?/
kto z Plumkiem siedzi?
no i jak się sprawuje?
i w końcu ile płacisz?

Do góry