reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

OJOJ, FAKTYCZNIE!!!

PIOTRUSIU PRZECUDNIE USMIECHNIETY, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!!!!!
wielkie buziaki od cioci Pat :-D

Tego samego wszystkim cudnym grudniowym roczniaczkom, ktorym nie zlozylam zyczen!​

reklama
Wszystkiego najlepszego PIOTRUSIU z okazji 1 urodzinek
dużo zdrówka i uśmieszku

Ja nadal zdycham na angine ropną:-( oby było coraz lepiej bo już sie męczę na maksa.Noce zarwane,mało spię przez kaszel i gardło..
Mąż od jutra na zwolnieniu bedzie do końca grudnia wiec bedzie lepiej. Ciesze się
Ide do łóżka, mały zasnął wiec i ja poleżę.

pozdrawiam was

logosrv.aspx

Niech smutek zniknie w górskim potoku.
By radość kwitła jak róża co roku.
By na Twej twarzy promyczek słońca, nigdy nie zniknął i trwał do końca.
By najpiękniejsze chwile w Twoim życiu trwały wiecznie.
Sto lat dla PIOTRUSIA i wszystkich grudniowych roczniakow.

Piotrusiu sliczny smiechulcu, grzeczny śpioszku, kochany synku rodziców wszystkiego co najwspanialsze w dniu 1 urodzin. Zdrówka, radości, smiechu, przygód i wszelkich najlepszych rzeczy:happy2:

Aenye no to sie nie matrw. Pozytywna nastawienie na udana imprezę to sukces 100%;-)
Polecam samodzielnie upiec tort, prościzna, biszkopty, owocki, bita śmietana, galaretka w kawałeczkach, rafaello, czy ferrero roche na top, jakieś kwiaty kupisz w sklepie.
A biszkopt ow,i bit śmiet nawet Filp zje. I serio szybko sie go robi. Kombinujesz jak lubisz.
A jeśli mimo wsio nie chcesz piec to polecam w Makro jest ciastkarnia Panat, robia wszystkie ciasta na zamówienie i torty też. Na bank na 20 zrobią, bo to przed swiętami.

Sto LAtek dla Piotrusia z okazji pierwszych urodzin

Patrycja spokojnie dacie rade ze wszystkim;-) wszystko bedzie dobrze a imprezka chodzby miała być na dworze to napewno bedzie udana:tak::-)
Ja właśnie dziś zamówiłam torta dla małego-roczek robimy w pierwszy dzień świat;-)
Kinga zdrowiej szybko:tak:;-)

reklama
Bo bym zapomniała
wczoraj o 5.25 moja znajoma urodziła dzidziolka Kubusia
ważył 4.530:szok::szok: i dłu. 60 cm:szok::szok::szok:
dla mnie to :szok::szok::szok: takie duuuże dziecko urodzić a ona tak drobniutka jest
rodziła sn:-D:-D

Do góry