reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
lepsza netia, niz rotawirusy, co byly ostatnio
to dopiero bylo chamstwo.
u nas nocki ostatnio spokojne, bo to mama wstaje rano dac mlodemu mleko do wyrka ;-) i bez pobudki spie do 9 ;-) za to wieczorem dluzej siedze, niestety.
bylismy wlasnie na spacerku 3h :-) znaczy sie wiekszosc czasu Fiol spal na dworze, kiedy ja siedzialam w nowej knajpce, ale i tak sie dotlenilismy ;-)
ide dac mu obiadek :-)
a co do kanapek, moj nie je, nawet pokrojonych na 1cm kawalki. znaczy czasem zje sam chlebek z maselkiem, ale bez szynki - wypluwa. trudno :-)
musze mu dac twarozek z maslanka i pomidorkiem. ale takie eksperymenty zaczne chyba na swoim, bo tu nijak nie moge w kuchni nic zrobic.
kiss

u nas nocki ostatnio spokojne, bo to mama wstaje rano dac mlodemu mleko do wyrka ;-) i bez pobudki spie do 9 ;-) za to wieczorem dluzej siedze, niestety.
bylismy wlasnie na spacerku 3h :-) znaczy sie wiekszosc czasu Fiol spal na dworze, kiedy ja siedzialam w nowej knajpce, ale i tak sie dotlenilismy ;-)
ide dac mu obiadek :-)
a co do kanapek, moj nie je, nawet pokrojonych na 1cm kawalki. znaczy czasem zje sam chlebek z maselkiem, ale bez szynki - wypluwa. trudno :-)
musze mu dac twarozek z maslanka i pomidorkiem. ale takie eksperymenty zaczne chyba na swoim, bo tu nijak nie moge w kuchni nic zrobic.
kiss
Eeeee.... Jaka reklama netii???

Czarna - generalnie, to nie mam problemów Z Natką jeśli chodzi o spanie
sama zasypia i pieknie śpi
ale...
ma fazy, że się przebudza w nocy, ja nie wstaję
bo i sama potem zasypa, trwa to max. minutkę
chwilkę pojęczy i spi
ale jak dziś wstała o 4 rano, to jęczała "mmmmama mmmaammma..."
po 3 min. wstałam
no i resztę już znacie

Czarna - generalnie, to nie mam problemów Z Natką jeśli chodzi o spanie
sama zasypia i pieknie śpi
ale...
ma fazy, że się przebudza w nocy, ja nie wstaję
bo i sama potem zasypa, trwa to max. minutkę
chwilkę pojęczy i spi
ale jak dziś wstała o 4 rano, to jęczała "mmmmama mmmaammma..."
po 3 min. wstałam
no i resztę już znacie

K
Kinga85
Gość
no i co z tym maile for me

sugarspunsister
matka polka superstar
aenye dawaj foty knajpy 
dita ja mam to samo scierwo i nie wiem gdzie w mac os x blokuje sie ten chlam
na dodatek ten koles na skuterze to nasz dobry kumpel hehe wiec mam juz podwojny rzyg jak za kazdym razem otwiera mi sie morda Ivo
scarlet nie sciemniaj z tymi zdjeciami bo to dziecinne, ja lubie ogladac Twoje foty ale nie bede Cie blagac na kolanach

dita ja mam to samo scierwo i nie wiem gdzie w mac os x blokuje sie ten chlam
na dodatek ten koles na skuterze to nasz dobry kumpel hehe wiec mam juz podwojny rzyg jak za kazdym razem otwiera mi sie morda Ivo

scarlet nie sciemniaj z tymi zdjeciami bo to dziecinne, ja lubie ogladac Twoje foty ale nie bede Cie blagac na kolanach

reklama