reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

To i ja pochwale moje dzieci. Usneły razem i już od godzinki mam spokój.
Olek zaczoł jeść jak szalony. Na imprezie urodzinowej wszystko ściągał ze stołu. Normalnie bierze całą kanapkę z szynką i ją zjada.

reklama
A u nas noc średnia
Na spi już sama, ale dzisiaj budziła się w nocy
ale zasypiała jakoś sama
ale o 4 rano już nic z tego
więc, jako wygodna i leniwa matka
wziełam ją do nas i w kocu po łażeniu zasnęła o 4:45:szok:
i spała do prawie 8
ech.... a ja jestem zmęczona:baffled:

to super Olo!:tak::-)
Fifi na śniadanie zjada 2kanapki:cool2:
Niech jedzą dzieciaki to bedą nam zdrowo rosły!:tak: Teraz więcej potrzebują bo biegają jak szalone:-D

kate nie dziwie sie ze zmeczona jestes, jak tylko bedziesz miala okazje to sie poloz

kasia powiedz jak zmienić coś w swoich danych na naszej klasie ?, bo napisałam Piwowarczyk/Stolarek a powinnam to Stolarek napisać w panieńskim:dry: ups

Agutka - poszukaj "edycja profilu" i bedzie git:tak:

Fajnie Olo je:-)

spadam teraz

Kinga - jak chcesz, to wyslij mi tez swoje CV, popracuje nad nim... od strony pracodawcy:-D

Wasze dzieci jedzą kanapki:szok:, zdolniachy, a moja większy kęs i się dławi, pewnie potrzebuje więcej czasu na naukę jedzenia,
napiszę tutaj jak piszecie o jedzeniu, ugotowałam zupkę na mięchu efekt zjadła ale bez entuzjazmu po roczku przerzucam się całkiem na gotowanie musi się przyzwyczaić , tylko rybne słoiczki będę kupowała bo lubi bardzo

reklama
Do góry