reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ja dzisiaj jakaś zmęczona jestem nic mi się nie chce
do tego Olivierek nieznośny jak nie wiem
głowa mnie boli i w ogóle bleee.......

co do naszej klasy to mnie też prędkość tych serwerów powala:baffled:

Aga z ciesnieniem do lekarza!! jeżu kochanego przecież to groźne jest jak nie wiem!!

reklama
kate ja ogólnie też nie mam problemów z małą też ładnie sama zasypiała ale po 22/23 i tu był problem bo była przemęczona i przyłaziła do nas:baffled:. A dzisiaj to przegieła na maxa:wściekła/y::wściekła/y:

Dita mi jak sie wiesza ta k.. nasza-klasa to kilka razy odświeże i jakoś idzie:-p

Sa_raa a moze cosik z ciśnieniem, mnie ostatnio też łeb napitalał a dziś rano wstałam z bólem gardła :-(

Aga kobity mają racje moze tak konsultacja u innego dr:confused:

Ok lece na inne wątki zobaczyć i zaraz spać bo padam:tak:

Boziu kobiety pomożcie od wczoraj napitala mnie gardło biore "Septolete" ale dziś jest gorzej, normalnie taki bol miałam ostatnio chyba w podstawówce:szok::szok:. Ani jesć ani pić, cała szyja napindala:-( POMOCY

Kasuelf Spóźnione ale szczere dla Daniela z okazji minionych imienin

Rozsądku w życiu, umiaru w piciu. Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia.

A teraz dla kolejnego już ROCZNEGO kawalera czyli synka Kasu

Niech poznawanie świata
będzie wspaniałą przygodą
I sprawi Ci dużo radości.
Wielu wiernych przyjaciół
oraz szczęśliwego dzieciństwa.

61sh4.gif

reklama
Do góry