reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

u nas kiepsko.tzn,maly marudny bo zeby sie szykuja,nic nie chce jesc 3 dzien.koszmar.
maz ma wyskokie cisnienie i problemy z oddychaniem a te irlandzkie dauny mowia ze jest ok.stres przed wyjazdem do polski niby i to powod.
w szpitalu zrobili badania i niby wsio super.a on czuje bole w klatce i cisn.200/120
nie mam pojecia co robic.
szef dal kase na swieta i to jedyna dobra informacja dzisiaj.
mam kupe roboty,zawalili mnie dzisiaj starymi fakturami,bo im sie przypomnialo ze niedlugo koniec roku.
ja ich podziwiam ze nikt ich nie kontroluje.kto to widzial taki burdel.
poczytam sobie wieczorkiem co u was.
mysle ze wsio dobrze.
pozdrawiam.

reklama
aga z takim ciśnieniem to nie ma żartów :no: co by to się nie skończyło jakimś wylewem czy coś...nie może iść do jakiegoś innego lekarza :confused:

Pogrzało was jak babcie kocham:cool2:

Jak wlaze łaskawie już na te naszą klasę to nic nie mogę zrobić. Albo się wiesza. A mnie to od razu wku rwia. I juz nie włażę;-) No ale dobra jakoś może dzis spróbuję bo coraz więcej osób ma do mnie pretensje:-p:cool2:

Dobra, wlazłam na tą nasza klasę, ja pierdziele, ile ludzi do mnie pisze:cool2: Dobra, już się zabieram za to, cholera, ale oczywiście chodzi ta strona jak mucha w smole. :confused2: W dziesięć minut dodałam do znajomych aż jedną osobę:confused2:

Aga - natychmaist do innego lekarza, z takim ciśnieniem:szok::szok::szok:
Jezu.. ci lekarze w UK to paranoja:baffled: a nie dali wam 50 paracetamoli??? jak mojej sis ostatnio, co miała zapalenie piersi:dry: super co?

A tu nikt /poza Patrycją/ nie przejął się moją tarczycą, buuuuu:-(;-):happy2:

reklama
Do góry