reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

pierwsza :-D

jestem chyba walnieta w czerep odpaliłam kompa bo chciałam sprawdzić czy na naszej klasie będzie serwer lepiej smigał a tu fak prace remontowe :dry:
no cóż idę się do roboty szykowac bo o 7:00 wyłaże :sorry2:

miłego dnia dziewczyny :tak:

ps. kinga jak chcesz to możesz mi wysłać jakies swoje CV na pv to Ci je obrobię :tak: robiłam tak Dicie i myślę, że była zadowolona ;-)

reklama
Dita, głupia babo ty ;-);-) Co tam nie umiesz? Pisz na gg do mnie ci wszystko napiszę :-p

U mnie młody coś się w nocy budzi - tj stęka i śpi dalej. Chyba zęby. Trochę my zombiowaci przez to, a on wyspany :-D

Co do pracy to u nas pełno we wszystkich sklepach pracy, moja koleżanka poszła do monnari na pół etatu - czeka na recenzje doktoratu hehe. Nawet nie ma ogłoszeń na drzwiach ale wszędzie szukają. Kinga, a może spróbuj pochodzić popytać. Zawsze łatwiej cv do śmietnika wyrzucić niż osobie w oczy odmówić. Taki bezpośredni kontakt zwykle dużo daje - pójść, dzwonić, pytać. :sorry2:

Boziu taką noc ostatnio miałam jak gówniara była mikro człowieczkiem:szok::szok::szok: Szok niby nie płakała ale co zasnaeła zaraz się budziła i tak całą noc a po 4 jak wstała to o 7 zasneła ponownie i śpi do teraz:szok::szok::szok: Też podejrzewam zębole bo cały czas chowa i przytula główeczkę. Normalnie az mi jej szkoda:-(
Dita pisz i tu też mogę pomóc :cool2:
A ja dzisiaj zamówiłam ten stolik chicco, ciekawe kiedy dojdzie (kurier GLS- chyba) a sukienucha już wczoraj była wysłana więc na nią też czekam;-)

czesc dziewczyny!

dziekuje za pomoc. milo z waszej strony, niestety prawka jeszcze nie mam. wiec przedstawiciel handlowy odpada (tez o tym myslałam).
Co do mojego cv to nie wiem juz sama co z nim nie tak, napisane jest na pewno poprawnie. Ciekawe o jakie zmiany w nim wam chodzi hehehe kombinatorki:cool2::-D
pomyślę i jak coś to prześlę Ci Miłka. thx

z mężem sie już pogodziłam hyhyy ;-)

ide po kawę.
buziolee

Czesc dziewczyny .
Ale jestem wkurzona na ta pogode:wściekła/y: ,maly marudny z samego rana ,koszmar.
Kiedy ten snieg bedzie wreszcie?:confused:
Lece po kawe.

Witam kawusiowo
Juz nie pamietam co miałam pisac :-D aha
Kinga powoli sie cos znajdzie zazwyczaj tak jest ze jak sie szuka to nie ma a potek jest tak jak sara pisała :tak:
U nas wszedzie wisza ogłoszenie ze do butików szukają a ja i tak choruje na prace przedstawiciela oj kiedy to było :confused: ciaza mi nie pozwoliła pracowac dalej umowa sie skonczyła aj fajnie było kocham to i te stras o target :-D:-D i chroniczny brak czasu na wszystko
A no i sie pochwale moje dziecko przespało calutka noc :szok: :-)

reklama
ładnie Jasiu śpi.
My też nie narzekamy, Filek śpi od 20-9 :happy2: Mi tam pasówa hyhy:cool2: i z czasem bedzie spał coraz dłużej jak każde dziecko bo taka kolej rzeczy. :tak:

Do góry