reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
co do tej kolejnosci to u nas 10 lat chodzenia:-) zareczyny po3 miesiacach ,slub,staranie sie o bobo:)-(3 poronienia podczas 3 lat) no i wreszcie ten upragniony:-D:-D:-D

u nas jakos 4 lata razem, potem slub, a trzy miesiace po lubie urodzil sie Fiolek :-D
choc jak u sugar, planowalismy brzdaca, a slubu niet
ale papierkowo jakos latwiej o wszystko ze slubem :-) to byl cywilny huczny, az sie nikomu juz nie chce koscielnego... ;-)

dobra, laski, zeby nie bylo, ze sciemniam i przesadzam - same zobaczcie brzucha giganta na buzkach! czuje sie jak slon, a bywa gorzej z tym brzuchem, jak sie porzadnie najem i mam wzdecie :-D :-D :-D
boli mnie juz krzyz od niego i ostatnie nieciazowe spodnie, co je kupilam po porodzie tuz i byly mi potem caly czas luzne mocno, musialam do szafy schowac, bo cisnely niemilosiernie... :-(

a ja sie zabieram za maile, kiedy wy idziecie spac :dry: brrr

Wszystkie poszły spać tylko ja nocny marek:szok::-D

Kinga a byłaś w pośredniaku?? U nas to normalnie ofert pełno tylko ludzi brak. Co do kwalifikacji to masz bardzo dobre in troszku mam podobne;-) I Kate ma rację umiejetnie napisane CV (są pewne kruczki podobno) to 50% sukcesu:tak::tak: czyli rozmowa kwalifikacyjna:-)

Agutka a co za droga:confused::confused: Bo ja się cieszyłam że okazja i kolejny raz zrobiłam interes życia:-D

reklama
Do góry