reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

halo laski
mala kluska wazy 4300 czyli prawie kilo w gore
poza tym wsio ok
dostalismy skierowanie do ortopedy i kardiologa profilaktycznie bo jakies szmery male ma ale lekarka kazala sie nie martwic bo tak sie zdarza

w sr jedziemy do dziadkow- w koncu zobacze swoje pierwsze dziecko

roni mi tez sie link nie wyswietla

reklama
ekstra
uwielbiam takie buty ktore mozna zryc a i tak daja rade
ja mam columbie ktore chyba 4 lata maja i przeszly wszystko tak jak i timberlandy jedne a i tak wygladaja jak nowki

wyjatkiem jest szymon... super timberlandy skorzane ( nie pytajcie nawet ile kosztowaly) ktore kupilam mu na gwiazdke w tamtym roku wygladaja jakby w nich odgruzowywal po jakims trzesieniu ziemi
ale ten typ tak ma :baffled:

mojej mamie kupilam super sniegowce w decathlonie tez przecenione bo zostal ostatni nr

kurcze jak nie zaglądać do Was na bierząco to później nadrobić nie można:baffled:
Sara mojej małej też tak się pociła główka mimo brania D3, i zmieniłam podusię z pierza na zwykłą taką chyba jakaś pianka w środku i jest ok, a jak od czasu do czasu ją położę na piórkach to jej się poci główka, ale mam taką jedną z pierza na której jej się nie poci więc może zależy od tego co w środku / kacze gęsie czy jakieś tam inne/ więc może też spróbuj wymienić podusię na inną - ale napisałam .....wiecie o co chodzi
Dita zazdroszczę -też chcę 5 na początku, ale jakoś nie mogę niżej niż 62 kg
Czarna79 no supppper Mikuś, my naszą jak posadziliśmy na kolankach u Mikołaja to płacz na całego a łzy jak grochy, "sztuczny" Mikołaj przyjaciel "prawdziwy" beeee. Super że imprezka udana ja swojej jakoś się obawiam zwłaszcza że wczoraj mieliśmy mega starcie z teściową
aenye u nas też na topie problemy z jedzeniem wieczorem mleko jedynie 100 ml poranne mleko odpadło, kaszka o 9 na przymus, zupka podobno może być a jak dalej to zobaczymy
Roni chłopak wie że w brzuszku rośnie braciszek;-)i mama musi dużo odpoczywać i dlatego dużo śpi

reklama
Do góry