reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Ditka gratulacje, ja marze zeby 6 zobaczyc ;(((( ale nic sie nie rusza, nie wiem co ze mna jest, waga stoi w miejscu jak osiol, czy jem czy nie, czy sie ruszam czy tez nie...mam dosc ;(

reklama
dzięki, dzięki laski:cool2:

kate - hehe, tak cały czas dieta MŻ aczkolwiek ja już nie zwracam na to uwagi - po prostu przyzwyczaiłam się do jedzenia mało, powoli, dużo picia i juz samo tak jakoś;-)

Suger no własnie czy lekarz nie powinien przyjśc do takiego maluszka? :confused:
Chociaz pomimo tego ze nie ma rejonizacji jak chciałam młodego zapisac do przychodni troche dalej to pani doktor w czwartej dobie kazała sobie Filipa przywiesc albo przywiesc ja :-D podziekowałam i znalazłam sobie inna

o, kate, to i koniecznie! moja mama ma i ch.owo sie przez to czuje. trzeba regularnie tablety brac.

Dita, gratki! chudzino :cool2:ja juz za to 62 na plusie :shocked2: ale za to jaki brzuch mam ogromny..!!! po prostu szoken in trampken. z Filipem taki mialam w 7 miechu :cool: i na dodatek mam nowe rozstepy juz (a te z poprzedniej ciazy coraz bardziej widoczne i oblesne). nic, tylko sie pochlastac :-(
ale najwazniejsze, ze Maksiorstwo zdrowo rosnie i fika jak dziki :-D

Roni, a to ci fajnie :-) super, ze sie tak odwiedzacie. dzizas, jak ja bym chciala miec troche czasu i sie poumawiac wreszcie. ale na razie totalny Sajgon. na dodatek nawet do szkoly NIE MOGE isc, bo nie ma kto z malym zostac rano. nie bylam juz ponad miesiac w ogole, a na niektorych zajeciach wcale jeszcze sie nie pojawilam w tym sem. wyleja mnie ;-)

Kinga, no to git, ze sie cieszysz :-)

oooooooooooo, chyba moj men przyjechal wreszcie. jedziemy drzwi zamawiac do garderoby i wewnetrzne w ogole. uh. a potem obmierzac mieszkanie, po nowy kolor i po lodowke i pralke. w piczku materi.

PS nadmieniam, ze mi dziecko nie zasnelo od rana i zjadl od 5.30 raptem pol miski kaszki i 3 flipsy i ani mysli wiecej :wściekła/y:

o jak ja bym chciała 5 z przodu zobaczyć:sorry2:
sugar dawaj znać co i jak z Elemelkiem
roni do nas Lew też dzisiaj ma przyjsć
..aenye no powitać! jak mieszkanko?

Olivier się przestawił i śpi teraz w dzień raz po 3-4 godziny a wcześniej sypiał dwa razy po 1,5 do 2 godzin

acha no i mam kłeszczyn czy Wasze dzieciaszki też się pocą??
Mapet jak się budzi to cały mokry!
wit d3 daje od wczoraj

aenye - wstaw nam brzuch:tak::tak::tak:

Kurde mać, Natka sie napiła perfum:errr:
Mam próbke 5ml voile d'ambre z Ives Rocher i gówniarz sobie wziął, otworzył i wypił pół fiolki. 2,5 ml - ku rwa no......Ale jak jaki teraz świeży oddech ma:cool2:

reklama
U nas tradycyjenie pobudka około 7-8 :dry: pomazyc moge do 10 niestety moze na 18-stke sie doczekam :-D w nocy tez ostatnio wstaje chodzi spac około 21 ale jakos nie bardzo on lubi spać chyba szkoda mu czasu

U nas sie nie poci sie rozkopuje w nocy i budzi sie chłodniutki nawt skarpety sobie sciaga :tak: chyba ta jak ja dusi sie w nich :-D

Do góry