reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Roni w imieniu córci bardzo dziękuje za pamięć i życzonka.

Dita gratuluje tej 5 z przodu, u mnie też jest 5 ale jakoś jeszcze się nie czuje do końca git jeszcze z 4 musze zgubić:-p. A mała teraz będzie pachnące kupaki i siuśki robić:-D:-D
Aeyne witaj kobieto. Ale ty zalatana jesteś normalnie podziwiam.

Sa_raa moja nigdy sie nie poci. Wieci ci kobito nie pomogę ale podobno własnie wit D3 pomaga.
A moja baby-jaga chodzi spać po 22 wstaje koło 8. Śpi raz czasami 2x dziennie koło godzinki.

Normalnie pół dnia spędziłam na allegro:szok::szok:, ale znalazłam kieckę :tak::-)i teraz czekam na odp bo chce kupic za pobraniem bo nie wysle kasy komuś kto ma 0 komentarzy:no::no:
A teraz spadam z mała na powietrze nich sie dziecie przewietrzy.

reklama
a coś więcej o tych butach? w każym razie gratulacje:tak:
ps - ja kurna nie wierzę w takie promocje - na studiach miałam semestr o promocjach i z deka podchodzę sceptycznie do każdej;-)

Witam.

U nas w miarę ok. Łośki jeszcze zakatarzone, ale jakoś mija im katar. teraz najgorzej bo giluchy geste i ciężko je usuwać. D sie wydziera, lil mowi że mu krzywde robie...ech:sorry2:

Aenye dawaj foty brzucha bom ciekawa czy przypadkiem nie przesadzasz;-).
Sugar też cos o gigantycznych rozmiarach opowiadała i to kit był wielki:-p.
Kobiety w ciąży:cool2::-D:-D:-D

Ania jakie buty:confused: Szok przecena:szok: Super:-)

Roni to my dziękujemy za wizytę i bardzo za pomoc z płytą :-)
Butki wypas :tak::happy2:

U mnie młody się też nie poci, głównie hibernuje i się rozkrywa.
Wiecie że teraz D3 daje się do 18 stki? Dużo niedoborów u przedszkolaków i dzieci szkolnych i młodzieży...

A ja dziś wyszabrowałam z labu reklamówki dla młodego - pluszaka czerwonego dinozaura i coś a la frisbee ... hehe...

:-)

No Kasia i super z tymi reklamowymi pluszakami:-)

Moje chłopaki też bez przykrycia śpią, a temp zmniejszyłam do spania do 20 stopni.
W dzień mamy 21:-)

Roni nie otwiera mi sie link. Buuuuuuuuuuu:-(

uff skończyłam! okna w kuchni pomyte, firanki czyste powiesiłam, sprzątnełam aż miło:-) Lubie mieć tak ładnie posprzątane heh.
Teraz na mężulka czekam..

Filipek już zdrowy, katarek przeszedł. Co mnie cieszy.
Zasnął mi teraz więc idę pić kawę..
Fifi też w nocy śpi odkryty, On nie lubi być przykryty a jak już to ma swoją małą kołdereczkę i się do niej wtula i śpi z nią. Nic wiecej

reklama
halo baby :-)

Roni gratki z okazji takiej przeceny :tak: sprawdzałas czy buty mają podeszwy ;-)
Dita 59 kg suupeerrr ja moge osiągnąć taką wagę odcinając sobie nogę bo innych możliwości chyba nie ma :tak::sorry2:;-)
Sugar jak tam młoda po przegladzie
Maja jak z przeprowadzką
Patrucja gratki z okazji syna dopiero teraz doczytałam że bydzie drugi chopok :cool2:
Kasu gdzie jesteś...

Do góry