reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Roni fajoskie buciki zawsze marzyłam o jakiś porządnych do latania itp, ale moje zakupy zawsze kończą się wielką klapą i butkami które żyją u mnie max jeden sezon:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sugar piknie Ci malutka rośnie, moja w ciągu 6 tyg podwoiła swój ciężar:tak::tak::tak:. Co do szmerków w serduchu często się zdarza. Więc spoko

Agutku Dzięki śliczne. A o roczek się nie obawiaj napewno wszytko będzie dobrze, chyba teściowa nie bedzie chciała popsuć wnusi tak ważnego dnia.

Wszystkim maluchom zakatarzonym dużo zdrówka.

I KUPIŁAM SUKIENECZKĘ!!! Mam nadzieje że nie będę żałowała:confused::confused::confused: Powiedzcie co o niej sądzicie;-) Kolorek ecri

A to w gratisie;-)

reklama
A latałam dzisiaj po moim niby mieście za stoikiem chicco dla małej i nigdzie nie ma!!!:szok: Normalnie 3h w dupie:wściekła/y: i pięty poździerane bo jak zwykle w gołych nogach byłam:baffled::zawstydzona/y::cool2: Chyba tylko allegro zostało:tak:

dzięki babeczki myśle że nie powinnam załować kosztowała mnie 50 zł więc nie jest źle tak mi się wydaje:cool2:Podobno raz ubrana:tak:
Allegro bardzo mi się podoba fajne te zakładeczki:tak:

kurde,właśnie się dowiedziałam, ze moja siostra się w święta zaręcza z new szwagrem... A za pół roku ślub....
Z Tomkiem 7 lat chdzili... Z Łukaszem pół roku....Ale ich wzięło....:hmm::shocked2:

a po dwóch Elemelka:cool2:

hehe - no dadzą,dadzą radę, muszą. Zresztą mojej siostrze przyda się trochę stabilizacji. Ale nie sądziłam,ze tak szybko się zdecydują...:dry:

reklama
Do góry