reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
czarna79 super kiecka:tak:
lucky przynajmniej porządnie po kolei git! też tak chciałam... ale inaczej wyszło

idę robić jajecznicę hyhyy chce mi sie jak nigdy dotąd:-D

Miłość nie wybiera czasami mozna być ze sobą i 10 lat ale tak naprawde się nie znać:tak:
A ja Niki miałam za panne:zawstydzona/y: a Laura 3 lata po ślubie:-p
MI też się kieca podoba na fotce mam na dzieje że w realu się nie rozczaruje:baffled: A co do ślubu to mój braciszek jest już 8 lat po ślubie ale cywilnym a teraz robią kościelny za 2 tyg. I wczoraj się dowiedziałam że ponownie zostane ich świadkiem:-D:-D

i pokłóciłam się z mężem........................ buuuuuuuuuu
kur wa! papieros.........
dziewczyny strasznie jestem zdesperowana szukaniem pracy u nas w Iławie.
nie jest łatwo... a ja już nie wiem co mam zrobić..gotowa jestem nawet iść za kelnerkę lub barmankę w knajpie (czego mój mąż nie chce abym robiła)

roni na następne zakupy ide z Tobą!
łowco promocji!

Dita często się tak zdarza
oby się jej układało!:tak:

u nas był ślub a potem po 7 miesiącach Olivierek!

nie pokolei tez jest fajnie
:-D

Kinga głowa do góry jak się jest w takiej desperacji to przeważnie nic nie ma a jak się odpuszcza troche to się znajdują propozycje

reklama
Do góry