reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
patrycja jest sposób zeby nie karmic dziecka w nocy
1sp. to jest ta sama metoda co z usypianie-wchodzisz wychodzisz- lub
2sp zajmuję trochę czasu czyli jak dajesz mu jesc o tej 6 to nastepnej nocy nastawiasz sobie budzik na 5.30 i dajesz mu butle,2 nocy dajesz o 5 butle a potem o 4 nast 3 itd.
az przestanie się budzić w nocy na buteleczkę

:-) Ja przestałam karmić w nocy ot tak :tak: bo ja cycem karmiłam w nocy nic innego nie szło i raz sie napilam winka duzo :-D i mały wstał ja mu wode smoka troche sie pokrecił i usną :tak: i tak juz od tamtej pory

Patrycja - skoro piszesz, ze tak tanio, to może sprawdz dokładnie wycenę? a oni oglądali mieszkanko? bo wiesz... może zrobili kosztorys "jako taki" a potem się okaże, że wyjdzie duuuuzo więcej... no nie chcę cie straszyć i wierze, że bedzie dobrze, ale mam takie zboczenie... no i ekipa od reki? na fachowców to raczej trzeba czekać:-D
ale mam nadzieję, że bedzie OK i pamietaj!!!! nie płać jakiejś wielkiej zaliczki:no:
no i napisz ile ty liczyłaś, że wydacie, a ile wam policzyli... ocenimy:-)

My juz po wrocilismy z cmentarzy.
Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze w tym roku moglam swieto zmarlych spedzic w pl ... 4 lata nie bylam a strasznie lubie i sentymentalnie podchodze.

STOWKA DLA CHLOPAKOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a propos u can dance to ja uwielbiam Marie ma w sobie taki wyraz, to co robi z cialem, i solowki rzeczywiscie calkiem inne, i skad ta blachara?? ;) Sliczna dziewczyna, zyje tancem i to widac, jak dla mnie powinna wygrac i bardzo lubie Roofiego, Piroga nie znam ;) wiec nie zajmuje glosu w tej sprawie, ale co PAzura tam robi to dla mnie tez zagadka...

a my dzis zaliczylismy pobiliski cmentarz od rana z moimi rodzicami, 2,5 h spacerek Agatka miala, potem chwila wytchnienia i obiadek u moich rodzicow, pychotka,m synus mojej sis obfotografowany przez J cala rodzinna sesja byla, hehe i winko przez mojego ojca zrobione i wszyscy w dobre nastroje popadlismy przy tym swiecie zmarlych ;)

Wszystkiego naj dla chlopakow

ja tez ogladam tance, ale fak wczoraj zapomnialam, zrobiismy sobie z T wieczor gier i gralismy razem w przygodowke:-p

aenye gratuluje ekipy, moze nowi na rynku i dlatego cena przystepna?

ale uwazac trzeba bez dwoch zdan

u mnie humor sredni cd, ale na poprawe zrobilam sobie zakupy w gap online(sobie tylko jedna rzecz, glownie dziewczynom kupowalam), jako ze do europy nie wywylaja, siostra mi zamowila i niedlugo wysle

od razu sie lepiej troszku poczulam, a co:sorry:

my nie bylismy dzis na grobach, ja mam groby w Bialymstoku i Gdyni, Tomek w Wawie byl kilka dni temu u dzidkow, a u mamy poza wawa to takie korki ze zawrocil z trasy

teraz oby do 19 :-p

pozdr

Melduję się, jestem, groby pozwiedzałam (my mamy wszystkich na jednym cmentarzu, więc mało jeżdżenia w korkach). Czsu jakos nie mam kompletnie na nic :sorry: Byle do weekendu ;-)

reklama
A my na grobach nie bylismy wszystkie mamy daleko auta brak pójdziemy jutro na spacer niedaleko jest fajny cmentarz z górkami i znicze fajnie płona :tak:
A co do tańca to Pazurowa tańczyła kiedys w klubie GO Go :tak: i musi jakaś ekspertka z niej wielka :-D:-D

Do góry