reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ania z tego co pamietam tylko raz tanczyla solowke ;-) chyba
moze sie myle, niewazne :-) w ogole sliczna z niej dziewczyna, uwielbiam taka urode :-)
Maria tez tak samo tanczyla jak tydzien temu, to samo Ida, Diana :-) eheh.
chlopcy wymiataja w tym programie i tak.

Maria mnie wkurza na maksa, nie podoba mi sie i juz :-D blachara taka. ale trudno ;-)

Natalia gites, swietnie tanczy i nic do niej nie mam. ale fakt, ta twarz.. ale dla mnie bedzie git, jak ona wygra, taki polsrodek :-)

dzieks za gratki, laski :-D

sto lat dla chlopakow!!

Laseczki ja na chwileczką się pochwalić ;-)
Że uczę moje dziecko samodzielnie zasypiać od wczoraj:sorry:
Jest 30 min darccia mordką a potem zasypia SAM:szok::szok:
i tu pytanie do dziewczyn co stosowały te metody
kiedy on sam zaśnie bez darcia mordki w którym dniu??????
i czy jest jakiś kryzys cięższego dnia ???

Gratki dla ząbkowych dzieciaczków
u nas tylko 2 na dole Kasownik???tak??
buziaki

reklama
jo, raz?? jakos myslalam ze wiecej ;-)
ale taka juz mam pamiec ;-)

ja tam z pozycji ignoranta sie wypowiadam :) i dlatego stawiam na roofiego, piotra lub anie :-) heheh

Diana git, ale jakas infantylna strasznie, a Maria uokropna, nie podoba mi sie jej styl i w tancu, i w ogole :-) ale zawsze ma fajny mejkap, trzeba jej przyznac! (na probach itepe, nie mowie o programie samym, bo ja tam stylizuja pewnie)

niewazne, niewazne :-D

i super, ze sobie jedziesz.. ale fajnie :-)

kate
- wlasnie, mialam pisac do ciebie.. no ciesze sie, ze znalezlismy, zobaczymy, co wyjdzie z tego :-) oby wszystko, co najlepsze :-D
na razie zrobilismy wstepna wycene z wszystkimi mozliwymi bajerami (z ktorych pewnie z czesci zrezygnujemy) i cena jest wrecz niemozliwie przystepna, nizsza, niz sie spodziewalam :-D dziwne :-D heheh
jak co bede blagac Pawla, zeby nam robil poprawki, heheheheheh :-D oby nie, juz drugiej takiej jazdy nie zniese..

czarna
- moj sie raz darl 2,5h, to pierwsza noc. druga tylko pol godziny, potem juz ladnie spal sam, bez jekow :-)
dzisiaj pieknie zasypiamy - klade go, daje pic/mleko (zalezy czy dzien, czy noc), gasze swiatlo, wychodze, zalaczam pozytywke (taka naciagana, zwykla, gra moze dwie minuty) i pieknie sam zasypia :-) i spi dopoki nie zglodnieje, ok. 5-6 pobudka.
a tego mozna oduczyc?? bo juz mi sie marzy luksus w wersji luxlux, zeby spal bez pobudki do 8.30 :-D

Do góry