reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

u nas zebych sztuk jeden na dole, jaki to etap?? ;-)

roni, gratki dla jasiencji :-) a z kuchnia sie jeszcze pomysli, na razie mi sie odechcialo :-p

ogolnie zmeczona jestem i pewnie tylko sobie poczytam.

kissss

reklama
Witam
po dłużesz przerwie ale raczej nadal nie na długo:confused2:
do soboty jestem u siebie w chawirze na noc i mam neta przy którym siędze krótka bo mały daje mi tak popali, że jak dotrzymuje do tej godziny to jak święto prawie
u nas zębiszczy 8sztuk 4 u góry i tyle samo na dole
nie mam czasu nadrabia a więc się wstępnie witam
gratuluje wyczynów, małych urodzinek i zębików i reszty nadzywczajnych zdarzeń które mnie omineły:rofl2:

he sugar malymi kroczkami a ja sie cofam... dzis wyl od ok 15:30 do 17, kiedy to w koncu po moim glaskaniu calowaniu itp usnol:-(
i o 18 polazlam go obudzic, wzielam na rece i zaczelam glaskac zeby mial mile przebudzenie.... i sie wlasnie z nim obudzilam na kanapie:cool:
przelozylam do lozeczka i jem kolacje:rofl2: a on dalej spi i pewnie mi zrobi pobudke o 3 w nocy:eek::eek:

hej :-D tym razem ja pirsza brrr

agaton, ja tez sledze z zapalem ten program :-) fajnie na takie zwinne osobki popatrzec :-) slicznie tancza. najbardziej mi sie podoba roofi i piotr, hip hop rules :-) i ania :-) oni maja najbardziej 'plynne' i takie hm... pelne pasji ruchy :-)
fajnie :-) chcialabym, by ktores z nich wygralo program :-) ale pewnie nie da rady.

moj mlody dzis mnie zaskoczyl swiatecznie, pobudka o 5, 6.30 i wreszcie ostateczna o 7.20. grrrrr. niewyspanam na maksa. ble.
D. dosypia, moze o 10 go obudze i dospie z godzinke.. ;-)

w ogole jakies horrory mi sie snily :angry: nie znosze tego.

w ogole nie chwalilam sie na forum - znalezlismy ekipe remontowa (wiem, ze od tego jest watek, ale to moze wszystkich zainteresowac ;-) ) i juz od poniedzialku wchodza robic nam balkon :-D fajnie
najgorsze, ze nie mamy zadnych materialow jeszcze!!! :szok:
no ale jak bedziemy miec, to powinni sie uwinac do konca listopada :-) i bedziemy mogli juz isc na swoje od razu!! a nie do mamy :angry: to by byl sajgon!!
i nie biora duzo :szok: naprawde mamy mega szczescie :-)

..aenye Olivierek od ponad tygodnia wstaję o 5.20 :wściekła/y:
wstaje hihra się siada i zaczyna ze mną dyskutowac:baffled:
dlatego taka ściorana chodze ostatnio:confused2:
do tego moja Matka mnie wykańcza psychicznie :angry:
życie jest piękne:eek:

gratuluje ekipy remontowej oby sie nie okazało, że to partacze
trzymam kciuki bo wiem ile to później newrów...

reklama
trzymaj trzymaj :-) ale troche ich przeskanowalismy i wyglada na to, ze git :-) generalnie to nie jedna ekipa, tylko firma, maja kilkanascie ekip z roznych dziedzin, jakos to tak profesjonalnie wszystko wyglada :-)
no zobaczymy, mam nadzieje, ze nie bede zalowac pospiechu :-)

Do góry