reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dita fajne drzwi.;-)
olaboga a my dopiero stawiamy domek:nerd:.juz na sama mysl o urzadzaniu glowa peka:baffled:.tyle tego wszystkiego i taaakie ceny.bede tu zapierniczac jeszcze z 5 lat:szok:.ano tak jest.
a Dawidzior spal dzis z 1 przerwa.normalnie jeszcze nie wierim.rano wstalam super wyspana.kochany jest.:-D
ciekawe gdzie reszta grudniowek:confused:

moj szef teraz jest wlasnie w permanentnym remoncie od czerwca i wlasnie kupil taka przesuwana z Ikei, wyszla mu tysiaka taniej niz komandor. Tylko dzwonil szybko skomlec o montaz, bo generalnie byla z szyba i jak przeczytal o 87 grupowych czynnosciach (grupowe czyli wkrecenie 6 srubek = jedna czynnosc) to sie zalamal.
;-)

Ikea fajna kuchniowo bo tania i malo rozpadliwa.

Kasia, Paweł super robi, a też sie jakoś przejmuje bardzo i dużo pomaga koncepcyjnie :-) Jam zadowolona mocno i Darek też :-) Oczywiscie juz mamy wizje, ze zrobilibysmy duzo rzeczy inaczej :-D Ale to raczej norma :sorry2: A szybcy sa niesamowicie po prostu :tak:

Ceny sa masakryczne, nasi znajomi - wykonczenie od stanu zacekolowanych scian do mebli - 70 tysi mieszkanie 60 m2. No i bez zlotych klamek of kors. Meble koszmar cenowy jak dla mnie. Na razie bedziemy bez szaf i lozka i mamy same oscieznice bez drzwi :-D

Dita super drzwi i cena super.

Marika tez w nocy wyla ... chyba jej sie cos snilo. Wzielam do swojego lozka i spokoj do rana.

Ide dzis do chirurga stomatologa. Piatka mi tak nieplanowo wyrosla i chce ja wyrwac. Zrobilam przeswietlenie , korzenie niezaplatane. Nie powinno byc zle ale troche sie boje.

no ja jestem ciekawa jak to z nami za rok bedzie jak bedziemy sie urzadzac, skoro wszystko tak drozeje, a mamy 67 m2 i w sumie tez zlotych klamek nie chcemy bo to raczej nie nasz styl ;) ale chcielibysmy zeby mieszkanko urzadzone bylo na tip top tak jak sobie marzymy i chcielibysmy kupic sobie te meble, kafle itp. ktore nam sie podobaja mimo ze kosztuja troche wiecej dlatego mamy plan wykonczyc najpotrzebniejsze wprowadzic sie a potem sobie ze spokojem i na luzie dopieszczac, na szczescie mamy juz sliczne meble do sypialni i wygodne loze, a to najwazneijsze ;) reszte jakos z czasem sie zrobi ;)

reklama
Do góry