reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
spokoj
jestem i sie nie wybieram hehe
jak juz bede sie szykowac to wam tutaj napisze najpierw
no chyba ze mnie wezmie np w srodku dzialu z nabialem w kerfurze to wysle esa

ja dzisiaj zostawilam malego z opiekunka i pojechalam na lumpy z moja kumpela tez w ciazy
zakupilam mega pake ciuchow za 60 zeta ( uzywanych rzecz jasna) ale to co sie tam dzialo to jakis amok straszny... prawie sie bili
chamstwo i prostactwo
potem poszlysmy na obiad do hinduskiej knajpy i dotoczylam sie do domu, obejrzalam film i takie tam

szymon znowu poszedl na nocne zdjecia biedak i zostalam sama na wlosciach

gratuluje zakupow drzwi, kuchni i okapow
ja natomiast zakupilam fotelik w koncu
maxi cosi tobi za cene priori xp :-) bo u kolesia kupowalam buzza i fotelik dla ignacego to nam dal mega znizke

No ja też, ale obowiązki...
pobudka o 7
to dla mnie masakra:eek:

Nawet Natala idzie spac ok. 22:00
i śpi nawet do 9:00
ale Asia ma szkołę
kto wymyslił do szkoły na 8 rano???;-);-);-)

Witam kawka z rana :-) u nas słonko świeci aż chce sie zyć :-D młody grzeczny nadwyraz siedzi i się bawi kawałkiem gazety
Aenya mam pytanko za ile metrów szafek ta cena w ikei z wiszacymi :-)

Wląsnie wlasnie Aeneye - wrzuc jakis projekt albo chociaz linka do frontów :-)
Nam w sumie wyszlo za szafki podobnie. Mamy ok. 6,5 metra szafek. Sprzęt trochę mniej, bo bez okapu. My chcemy zdecydowanie bez filtra weglowego co kosztuje jak pol okapu ;-) taki z wiatrakiem do kratki. Ale na razie wcale nie chcemy :-D
Kate, twoj maz cudo normalnie :-) juz nam koncza mieszkanko, a niedawno przyjechali :-) Wrzuce fotki jak wykoncza, a wyglada ze to na dniach bedzie. :-)
My kupilismy AGD na hoopli - na jednym gowienku np. piekarnik - oszczednosc 400 zl w porownaniu z MediaMarktem. Szok. No i teraz gryziemy paznokcie, czy dojdzie w 1 kawalku ;-)
A w ogóle to nie mam na nic czasu.
A w nocy demon jakieś miał wrzuty na darcie ryjoka przez 3 godziny, jestem trupem. Za chiny nie wiem, czemu on sie darł, fak.

hej, hej,
Ja tez z kawką:tak:

ku rwa mać, Nat coś odbiło w nocy ryczała jak powalona - jakby ją coś strasznie bolało.
na szczęście to taki jednorazowy wybryk, nie wiem, śniło jej się coś, czy co? Cisza, spokój, a tu nagle ryk decybele, wszyscy na równe nogi, pozapalaliśmy światła, a ta się uspokoiła, dostała pić poszła spać.
Za to my się z A prawie pobiliśmy,hehe, bo oboje jakoś po tym taszczeniu drzwi byliśmy padnięci i oboje głupki mieliśmy do siebie pretensje że Nat mordę drze, normalnie dziś się z tego śmieję:-D

Aha - drzwi zakupiliśmy za 249 zl/ szt.
Normalnie beka:tak:

reklama
Rzeczywiście Kamila trochę dużo :szok:

Dita, nie pochwaliłam drzwi :-) Fajne, my będziemy mieli podobne, tylko zamiast kwadratów prostokąty :-) Co do Nat, to może taki bioprąd;-):sorry2:

Do góry