reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

No to ściagnij program do projektowania Ikea
zrób wsad /kosze, wieszaki, itp/ i zobacz cenę:tak:

A i jeśli chodzi o Ikeę - to największy plus, że wszystko mają od razu, nie trzeba czekać np. 6-8 tygodni

reklama
wlasnie za to kocham ikee, ze wsio jest na miejscu

alez sie wkur....wilam na ten program do projektowania z ikei
kurw.a kur.wa k.urwa ku.rwa

sory

normalniemusialambopeknezaraz*****

nie chce mi wstawic szafek jak chce, wstawilam plyte jakas glupia i teraz nie moge jej kuzwa przesunac, no co za mykkkkk

generalnie zabieram sie do projektu od nowa, tamten jakos slabo wyglada w prezentacji ;-) znaczy chcialabym ujednolicic szafki, bo kurczaki nie chce miec tak - 40/50/60/60/60/50.. ;-)

takie cos teraz wymyslilam:

tam, gdzie okap wisi, bedzie pod spodem plyta ceram,
po prawej stronie w slupku lodowka 177cm, obok piekarnik i mikrofala,
dalej na blacie zlew 60cm
zmywara
cargo z szufladami
pod plyta dwie szuflady
potem cargo z szufl.

to jeden z pomyslow, w fazie przetwarzania jak dotad.

ale wkuzwilam sie maksymalnie na ten program i musze sie sczilautowac, zeby dalej spokojnie pracowac i myslec :-)

no spoko kuchnia.

tylko mnie to najbardziej przeraża cena za tych kilka szafeczek....:szok:
Mnie to w ogóle przerażają ceny nowych porządnych rzeczy - dla mnie po prostu nieosiągalne.
Wiem,że ble ble, na wieki i takie tam, ale sory, jak bym miała wydać na sama kuchnię kilka tysięcy (o szafie z komandora których potrzebujemy z 5 to nawet nie mówię....) to wykończenie mojego domu zajęłoby mi jakieś...200lat....:szok::-D:-D

zapomnialam dodac, ze witrynki zostana zlicowane na wysokosci z wysokoscia lodowki.
i te szafki wyszly mi 3100 :-) niestety doszla mikrofala (tak sobie wymyslilam, ze dobrze tam wyglada) i laczny koszt to 11tys ze sprzetem.
okap juz tanszy ;-) 1700 teraz, moc ta sama, ale mniejszy.

reklama
Bardzo, ale to bardzo mi się ten projekt podoba aenye:tak::-)
Oj jak chciałabym móc mieć fajną kuchnię. A moje pomieszczenie do gotowania to długa klitka i do tego przejściowa:wściekła/y:. Nie mam pomysłu na fajne zagospodarowanie wogóle:no:. A muszę zrobić tam jeszcze - co jest generalnie prawie niemożliwe - kącik do jedzenia, bo nie znoszę szlajania sie z talerzami po pokoju:no:.Jedyny plus mojej kuchni to to że jest na zadupiu w domu i żaden fetorek np cebuli czy ryby czy jeszcze gorzej mielonych nie dostanie sie do pokojów:-)
Teraz jak napisałaś o cenach sprzętu faktycznie wszystko razem nie przeraża ceną. Jakoś na początku nie pomyślałam o cenach razem zsumowanych:sorry2:
I chyba musze sprzedać lodówkę, co ją kocham, ale jest o 4 cm za wysoka żeby kuchnia jakoś dała sie zrobić. Szkoda, bo bardzo bardzo chciałam mieć gigantyczna lodówę i takową sobie właśnie w zeszłym roku kupiłam:dry:
No nic. Remonty to fajny temat i do tego rzeka:-D

Najlepszego dla Mercuni:happy2:

Do góry