reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kasiu - cieszę się, że Paweł super zapier dala;-):-):tak: mam nadzieję, że wszystko wg projektu, i że będziecie zadowoleni ze wszystkiego:tak:

Kamila - no jak chcesz mieć złote szfaki, to tak ci wyjdzie;-):-D
a tak na poważnie, to daj wymiary i co chcesz mieć, to pomogę:-)

A u mnie, też Natalka dzisiaj całą noc się wierciła, budziła, płakała, jęczała, stękała i łaziła po łóżku. Jestem niewyspana:baffled:
no i już po kawusi:happy2:

reklama
hej laseczki
u nas tez noc z placzem byla, i to takim jak ditka pisze
az moi rodzice przylecieli do mnie do pokoju sprawdzic co sie dzieje
a bruniasty tak przez sen plakal
no i wstal o 6:20 super wyspany:dry:
wiec wylozylam mu koc na podlodze, dalam zabawki i kimalam jeszcze zerkajac jedym okiem na niego:dry:

Kate one wcale nie złote :-D
na szafki mam tylko 180 cm :tak: kuchnia olbrzymia :-D
Chce wszystkie chyba 60 cm szuflady dwie szafki i jedna z drzyczkami na górze dwie pozime 90 i wsio fronty ciemno brazowe nie wiem czemu mi taka cena wyszła
U nas tez mały w nocy chlipał przez sen :confused:

moja mam poki co stwerdzila ze zafunduje nam szafy w przedpokoju hehehe
wiec musze jakos cos pomyslec
w komandorze wyliczyli nam lekka reka bez szalenstw ok 5 tysi...
troche przegiecie
ktos ma np pojecie o cenach szaf ikeowych?
chodzi o zabudowane szafy

helou!

poranna kawa, grzesiek i bb i dzien cudnie rozpoczety :-)

Filip spi nam pieknie, 11-12h. min. do 8.30 ostatnio. reweeela :-)
ale dla mnie to i tak za malo.. nie wiem, co jest grane, ostatnio wyspana jestem tylko po 10h snu, jakis dramat
ogolnie moglabym caly dzien w lozku zamulac, serioza
i jak spie 10-11h, budze sie np 10-11 i o 22 juz ziewam
szok
no ale Fiol chodzi spac 20-21, a ja chce troche pozyc jeszcze,jakis film, bb, cos - i chodze spac o 24 (albo o 23 i czytam godzine jeszcze)

dobrze, ze mam ze szkola luz

kamilko - faktycznie cos drogo?? mysmy generalnie zrobili taki projekt na kartce i jezdzimy z ta kartka po roznych salonach, ciezko wkleic. moze se walne jakis na ikea.pl i wam pokaze. generalnie chcemy fronty jednokolorowe, z takiej plyty jakiejs, kolor wanilia (tam sie to chyba aplat nazywa, czy jakos tak). tak na razie, moze cos sie zmieni, ale raczej na 100% nie chce drewnianych. sie zobaczy.
a kuchnie mam dluga na 3,83. wychodzi, ze mam:
dwie wiszace szafki-witrynki 2x 70cm x 40cm
zabudowa lodowki 160 + szafka u gory
zabudowa zmywarki
zabudowa piekarnika + szuflada
szafka ze zlewem
1 raz wysokie cargo 40cm
2x cargo 3 szufladowe 60cm
chyba niczego nie pominelam ;-)

Dzieki kate :-) jak sie juz wybiore do ikei w podróz to sie dowiem wszystkiego dokładnie moze bedzie jeszcze taniej :-)
Bo tak chyba mysle ze tam bedzie najtaniej, mam nadzieje ze solidnie ;-) i ładnie i przedewszystkim podobaja mi sie ich ciche szuflady :tak:

sugar - my bedziemy brac szafe do sypialni z ikei, taka duza, ok 2m na szerokosc. generalnie wybierasz sobie co chcesz, rozmaite drzwi (przesuwane lub nie, z szyba lub nie, ze szklem lub nie, drewniane lub laminat itp). w srodku tez projektujesz co chcesz. jest w ikei taki poradnik 'szafy'.
licze, ze taka wypasiona, jak chcemy, wyjdzie nam ok. 1500-1800. w sumie drozszej tam chyba nie widzialam (a nie, widzialam, ale dluga na 3.50)

kamila - no wlasnie, tam taki myk, ze masz te systemy nowoczesne juz w standardzie, szuflady masz od razu wzmacniane itp. w innych sklepach musisz za to doplacic. ikea ma bardzo dobrej jakosci meble, nie mozna inaczej powiedziec. ja sie nastawiam, ze bedzie zajefajnie.
np. niemalze ten sam projekt w tej auchanskiej firmie wycenili nam na 11300, a jeszcze zapomnialam o jednej szafce!

reklama
Do góry