reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

lucky, dzieki, dzieki :-)
a podaj jakies wymiary, to moze cos pomyslimy w tej klitce? a zeby wykombinowac jakies miejsce do jedzenia, to moze taki opuszczany blat?
kuchnie na scianie sie fajnie projektuje, moim zdaniem fajniej tez wyglada niz kuchnia w L-ke.

a jaka masz lodowke? taka mega wielgasna z podwojnymi drzwiami czy 177cm?

reklama
Po pierwsze kuchnia ma wysokość 2,30, długość ok 4m a szerokość zmienna i tu wielki kłopot. Okno na jednej ścianie która mogłaby byc zajęta właśnie jakąś kargo szafą:dry: generalnie lipa wielka.
Lodówka taka Chłodziarko-zamrażarka wolnostojąca INDESIT BAAN 13 | AGD expert

No i o...
ps dodam że w najszerszym miejscu w kuchni jest 2,3 m, a najwęższym 1,70
I generalnie skokowo jakoś. No i stąd T sam wszystko będzie robił.
Chciałam piekarnik i mikro podobnie do Ciebie ale niestety nie mam możliwości, więc płyta z piekarnikiem pod. Mam tylko nadzieje że są z zimną szybą takie. Może indukcyjna... Zobaczymy.

reklama
no ja nadal przemysliwuje ten pomysl. m sie srednio widzi. na szczescie z kuchnia - skoro decydujemy sie na ikee - mamy jeszcze troche czasu.
teraz siadam do projektowania lazienki :rolleyes:

lucky
- a co ma szerokosc?? generalnie robisz szafki na 60 glebokie, nie? i do najwezszego miejsca - czyli 1,70, tak?
no ale fakt, do tak waskiej kuchni raczej dwoch duzych slupkow nie ma co dawac.. kurcze.. no ale pod tym oknem fajny, duzy blat z szafkami pod spodem, nie?
chyba, zeby np. na tej jednej scianie bez okna dac duzy slupek lodowki, drugi troche nizszy z piekarnikiem i mikro, a obok plyta z okapem, a na tej drugiej scianie z oknem blat z malym zlewem, obok na dole zmywarka i jedno cargo z szufladami? i masz troche blatu.
tylko stol gdzie..
blat opuszczany na sciane to jakies rozwiazanie, pod warunkiem, ze masz gdzie to zrobic

a wysokosc kuchni dobra, wszak szafki na 2,11 np z ikei sa..

Do góry