reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
przesada z cenami jejku

dita cudo drzwi

kocham allegro wlasnie sprzedlam jezdzik za 163.5 ktory kupilam 3miechy temu, ja wydalam na niego razem z przesylka 153 :)

men sie upiera, bo wyciaga z ponad 26mkw, ma masakryczna moc 560m3 i 180W, i zaden smrodek sie nie uchowa (ponoc, ja jakos i tak w to nie wierze), a na dodatek bardzo cicho chodzi. teraz mam taki za 500zl i gowno daje, tez ma weglowy filtr, a chyba z tysiac decybeli na najwyzszych obrotach.

ja walcze, bo mi sie one - te nowoczesne - w ogole nie podobaja. wole zwykly, taki 'trapezowy'. jakos mi sie bardziej domowe wydaja i fajne. i 4 razy tansze :-p

bedziemy walczyc, a moze okap w ogole gdzie indziej wezmiemy?

coz :-) ale sorx, 4tys za szafki do kuchni z bajerami (ciche domykanie szuflad, 3xcargo, szuflady schowane, zabezpieczenia przed dziecmi itepe) to nie jest duzo, przynajmniej u nas - wrecz bardzo malo.

Dita, sliczne drzwi! tez mi sie takie widza. troche mam tylko opory, ze jak dzieciaki beda biegac, czy nie zbija (na sobie) tych szybek..
tez musimy jakies drzwi wybrac, juz rece mi opadaja z tym jezdzeniem :rofl2:

a najwazniejsze podlogi sa, a te niestety W POLU. nie mamy idei, nie mamy zgody, czy drewno, czy panel, i choooj. a dopiero do podlog bedziemy dobierac i drzwi, i kolory scian, i blat, i kolor kuchni.
fak.
objechalismy juz wszelkie podlogowe sklepy i guzik.

dobra, tez ide spac.

dobranocki :-D

Nieistotku, graaatki! ale fajnie!!

czyzby sugar zniknela..? :cool: nie ma jej caly dzien chyba?? czyzby to JUZ?

tylko sie nie wnerwiaj, babo ;-) jesli to nie to ;-) ale wczorajzes jakas nospe brala czy cus.. a moze to nie wczoraj??? mozg mam zlasowany :-D

no mi sie tez wydaje ze calkiem niezla cena :tak: fajnie wam ze juz sie urzadzacie, my jeszcze rok musimy czekac na nasze mieszkanko, ale juz mamy okna wprawione ;) instalacje w srodku ponoc jakies sa, a to mieszkanie, ktore wynajmujemy juz wystawione od trzech tygodni na sprzedaz, poki co dzwonia do wlascicielki tylko biura nieruchomosci, trzymajta kciuki zeby jak najdluzej sie nie sprzedalo, a wycenila sobie 345 000 za 45 metrow plus jeden ze w sumie gotowe do zamieszkania, zobaczymy...

Aeney wydaje mi sie ze gdzies Sugar czytalam i na pewno dalaby eske do kogos!

My juz postanowilismy ze na podloge dechy drewniane do czesci dziennej czyli do kuchni salonu i przedpokoju a do naszej sypialni i pokoju malej jaksa super mila wykladzinka, nienawidze paneli tego stukania brrrrrr....

Patrycja - cena za szafki super!!! Ikea pod tym względem jest extra, bo wcale tak drogo nie wychodzi:-)
Ja mam podbudowę i wszystkie bajery z Ikei, ale fronty made by myself:-D i cena ze wszystkimi bajerami kosztowała nas 6 tys. + sprzęt 6 tys.
rewelka

teraz projektuję sypialenkę:tak::happy:
marzy mi się czerwono-biało-czarno-metalowo-lustrzano-szklana
jakieś propzycje? mam maleństwo 2,5x3,0m
i koniecznie łózko a'la kanapa, która się składa na dzień

reklama
Do góry