reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja tylko dodam jeszcze, ze mam jakies mega sensacje zoladkowe, brr, normalnie co zjem to lece na kibel..!
szok, nie wiem, po czym, niczego dziwnego nie jadlam ani wczoraj, ani dzisiaj!
czuje sie ogolnie bardzo dobrze, co raczej wyklucza sraczkorzygaczke (tfutfutfu)

ale najgorsze, ze mlodego cos wczoraj bolalo - nie wiem co, paracetamol pomogl - przed snem troche sie zrzygal wczoraj, a przed chwila zrobil mega wielka i mega jasna, i mega luzna kupe, az sie wylalo z pampersa wszystkimi bokami
dramat

trzymajcie kciuki, zeby to nie byl wirus!!!

..aenye nie sądzę że to wirus;-):-)
Myśle że to może być coś od jedzenia:tak:
Ale co konkretnie nie wiem.
U nas było identycznie jak dostał jogurt, a wiem że Filip je normalnie jogurty, więc nie wiem:sorry2:

10 tys za meble ze sprzętem do kuchni... Fajnie ze się cieszysz:happy2:
Dla mnie to chorendalna cena:-(
Całe szczęście T zrobi mi sam wsie meble, a sprzęt to na bank kupimy dobry, może tak wiele nie wyjdzie.

napij sie heubatki z rumianku, bedzie ok:blink:

ja jestem zadowolona, bo to na razie najtansza wycena!
jakis taki 'garazowy' stolarz (nie mam do nich zaufania niestety) zrobil nam wycene tej samej kuchni na 6tysia, nic dziwnego, ze wole ikee
sprzet kosztuje nas mniej wiecej tak, raczej nieduzo (oprocz okapu, co sie moj men uparl, jako ze mamy aneks kuchenny w salonie, ale dla mnie strata kasy, bo i tak bedzie smierdziec po cebuli np, a mamy okno i balkon!):
piekarnik z zimna szyba - 1600 (moze byc taniej, ale ta zimna szyba mnie neci)
plyta z sensorycznym ustawianiem - 1100
okap 2200
lodowka 1200
zmywara 1600

minus ta promocja na jedno z urzadzen, powiedzmy - 600zl
wsio ikea from whirpool ;-)

no, to wychodzi 4tys za meble same! niezle :-)

i najlepsze, ze bede ja miala zamontowana w 24h od zlozenia zamowienia!!!!!!!!!

lucky, dzieki za pocieszke :-) ja dzis wlasnie rano nabial jadlam, ale az niemozliwe, by cos bylo nie tak z nim, wsio wczoraj kupowalam..
dziwne..
mlody wczoraj jadl dziwne rzeczy u babci, kazdy go podkarmial ze stolu, fak, az sie wscieklam. ale np. rano zrobil normalna, twarda kupsztalke, wiec nie wiem juz nic.
nic nowego nie dostal po poludniu. dziwne.

Aeyne nie wiem za bardzo jak u was sprawa z zębiskami:zawstydzona/y:, bo u nas właśnie jak ma się jakiś pojawić to mała potrafi tak luźno robić:tak: Tak miała przez pare dni ostatnio a dziś w pyszczku nowy ząbek nr 6:rofl2:
Co do wyceny to mnie te ceny też troszku powalają- bez urazy. Ale najważniejsze że tobie odpowiada.

okap 2200.......:szok:
Przepraszam ,ale co taki okap oprócz wyciągania robi???????

My dziś kupiliśmy wszystkie drzwi na górę - 3 do pokoju, jedne do łazienki.
fajne, chyba(moim zdaniem) nowoczesny wzór..... - wzdłuż 4 kwadraty z mlecznych szyb, o coś takiego:

Załączniki

• drzwi.JPG
    drzwi.JPG
    9,8 KB · Wyświetleń: 27
reklama
No własnie:tak:
ten okap za 2200 czym sie rózni od tego za 450zł:confused:
tez mamy Ikea from Whirpool okap za 450 zł i jest SUPER!!!
extra wciąga, smrodu nie ma, oparów też
ma filtr węglowy

Dita - super drzwi:tak:

Do góry