reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Boze a ja urodzilam 12dni przed terminem heheh

Musze kupic Filipowi buty bo wyrosl a na te adidasy jeszcze ma za mala szkitke
fak

reklama
Ja nie śpie od 7:-p
Już od rana załatwiam ogrzewanie ciąg dalszy.
Dziś jade do wydziału budownictwa. Rany kiedy to sie skończy!!!
I na dodatek nie mam jeszcze brygady montującej instalacje gazowe:wściekła/y:

Ale chociaz coś sie posunęło:-)

A teraz zrobię śniadanie i kawę:-D

helllou!!

Roni :-D :-D :-D

ja 3 dni po terminie urodzilam :-) fajnie, nie moglam wczesniej, bo kupa pracy byla. ;-) Filip poczekal, az sie szal pracowy skonczy :-D

ogolnie podobalo mi sie rodzenie :-) serio :-) ja w ogole zawsze szpitale lubilam :-) taki ze mnie psychol :-D

a dzis, z okazji zmiany czasu zrobilam sobie wagary (ktore to juz..??) i nie poszlam na zajecia. normalnie nie moglam wstac, Filipek spal do 9, jak moglam przed dzieckiem wstac?? imposybyl. i oczywiscie dorobilam sobie taka kompleksowa ideologie, ze w ogole nie ide nigdzie :-D
tylko musze podjechac wreszcie ten indeks zlozyc.

Fiol od rana popyla z nocnikiem jako zabawka, jezdzikiem, miejscem, gdzie sie wklada zabawki, rzecza, ktora sie wklada na lepek i mam go z glowy ;-) hehe :-) kochane sa dzieciaki :-)

wczoraj, jak zasnal, co chwile sie wybudzal i plakal.. a ze sie troszke zrzygal przed spaniem, to juz mialam leki, ze to jakies odpukac grypisko.. w koncu ok. 12, po jakis 5 pobudkach, dalam mu czopek i spal do 7 :-D wypil 250mleka, potem o 9 120 mleka i git :-) wsio z nim ok. ufff. :-) moze to zabek szedl jakis.

witam i pozdrawiam.
napisze wiecej jak doczytam.
wesele bylo super.
a ja z tych Dita prawie miesiac po terminie:szok:
lekarz tutaj mi tak obliczyl ze termin 28.12.2006, a urodzilam 23.01.2007. ogolnie bylo to strasznie dlugo,smiali sie ze jestem w ciazy jak slon.12 miesiecy. zreszta wiecie bo nawet potem przestalam zagladac na forum bo tu juz wszystkie dawno urodzily a ja ani skurczu nic.aaaaaa to bylo dawno temu.
teraz moj szkrabek czeka na 4 zabka.jedyneczka cos powoli niedlugo sie pokaze.zubrowka czeka.znow imprezka.;-)

kurka ale sie ten dzien ciagnie po zmianie czau dopiero 14 ;)
my odbylysmy juz dzis odbylysmy zakupowy spacerek, teraz warzymy rosolek, mmm jak w domku pachnie, i jeszcze makaronik urobilam i teraz bede gotowac, ale bedzie pyszny obiadek ;)

co do przenoszenia to mi dwa tygodnie wystarczyly i nie wiem co by ze mna bylo jakbym miala przenosic o miesiac, w ogole to mnie to dziwi ze do tego dopuszczono...

miałam termin niby na 17-18 grudzień wg lekarza;-)
a urodziłam 10 dni po term bo
już miałam iść 25 na patologię ale pojechałam do szpitala spakowana
i rozbeczałam sie pod gabinetem że ja tam nie zostane
zrobili mi tylko ktg i odesłali do domu
mięczak ze mnie:zawstydzona/y::-D
doktorek powiedział tylko że 27 mam się rano zgłosić :sorry2:
a ja w nocy z 26/27 zaczęłam rodzić
Bogu dzięki że sie samo zaczęlo:-D:-D

reklama
pamietamy, pamietamy ;-)

my wrocilismy wlasnie ze zwiedzania ikei. robilismy wycene kuchni i mile zaskoczenie, szafki wyszly nam cos ponizej 5tys :szok: :szok: wszedzie ok. 8-9tys

Roni, w tym auchanskim salonie wyszlo 11300!!! szoook :-) na to sie raczej nie zdecydujemy! :-) ale fajnie, ze dalas namiary :-)

a, i w ikei akurat zajefajna promocja, mamy polowe mniej za montaz i jedno urzadzenie kuchenne polowe taniej! najs :-) razem ok. tysiaca mniej :-) czyli ze sprzetami (nie bralismy najtanszych, ale to sie przemysli jeszcze) wyszlo nam niecale 10tys :-) fajnie :-)
ale blat bedziemy pewnie brali gdzie indziej, bo tam musielibysmy sztukowac dwa blaty.. nie robia takich dlugich.. troche glupio.

pomyslimy :-)

wiem, ze nudze, ale ostatnio o niczym innym nie mysle, procz remontu :-)

ps zdalam wreszcie indeks dzisiaj :cool2: ufffffffffff

Do góry