reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ilonka - nieprawda:no:
a dlaczego nie poszłaś do kierownika czy dyrektora?
tylko do jakiegoś dupka?
ja ci napiszę odwołanie, a jak!!!:tak:

Ja natomiast takie "mandaty" olewam:-D
raz dostałam, bo mi kasownik odbił same zera i dostałam mandat
i olałam
gdybym dostała wezwanie, to bym dopiero działała
a tak to już się przedawniło:-p

Kasu skoro mnie nie stac to mam isc do mopsu napisac podanie, przeprowadza wywiad srodowiskowy i dopiero wtedy pismo idzie do mzk i umarzają
a ja nie moge miec wywiadu srodowiskowego poniewaz tylko oficjanie jestem bidna i nikt nie umorzy tego

bez wywiadu nic nie zrobie

Kate nie nie dadza odwolonia bo moim obowiazkiem jest sprawdzic bilet a tego obowiazku nie dopilnowalam

Agaton - pisałyśmy o tym już jakiś czas temu:tak:
Ja jestem Katarzyna Lesińska ze Świdnicy:-D
są tez inne dziewczyny z BB:laugh2:
;-):-)

Nieistotna wydaje mi sie ze Kate ma racje! Zwykly kanar powiedzial ze nie mozna nic zrobic i odeslal Cie do Mopsu moze jakbys uderzyla wyzej to by sie okazalo cos innego, to tak jak bylo z reklamacja moich okularow o czym pisalam jakis czas temu, w salonie mnie odeslali z kwitkiem a jakim cudemjak zadzwonilam do centrali z pytaniem jak to jest to mnie zaprosili nagle z otwartymi rekami, wlacz kobieto, ludzie odpuszczaja i potem sobie cwaniaczki jada z uczciwymi ludzmi bo wiekszosc dla switego spokoju zaplaci, ale dlaczego masz tyle placic skoro to nie Twoja wina:baffled:

Ilonka - a ich obowiązkiem jest napełnianie drukarek czy sprawdzanie ich działania!
ty byłaś z wózkiem, małym dzieckiem i nie mogłaś się dostać do kasownika
kasując blet i słysząc drukowane cyferek, nie sprawdziłaś tego, bo maiłaś pewność, że wszystko jest OK! Tym bardziej, że miałaś bilet!!!
No i zachowanie kanara!!! Chamstwo i prostactwo - no i to już by wystarczyło...
jeszcze jakby taki podniósł na mnie głos, albo odzywał się jakoś nieteges - to by dostał ode mnie w ryj:baffled:

I co zamierzasz zrobić???

Nieistotna dziewczyny mają rację idz do kierownika i na dodatek złóż skargę na kanara za to jak Cię potraktował
wkońcu jesteś matką samotnie wychowującą dziecko
powiedz jak było że z małym dzieckiem nie dasz rady się rozdwoić w autobusie itd.
masz pełne prawo do odwołania
Zobaczysz załatwisz wszystko

I pierwsze prawo biurokracji "na piśmie" - nie gadaj z nikim tylko polecony i heja. Polecony w ewidencji być musi, ma numer z automatu, muszą odpowiedzieć ci na niego. I zwykle sie okazuje że inaczej jest niż mówią.

reklama
kasiu, moglabys mi cos napisac o cholestazie? zdaje sie, ze mialas? ja mam jakies dziwne swedziawki odkad jestem w ciazy, na nogach.. myslalam, ze to moze moje zapalenie mieszkow wlosowych (po goleniu nieraz odrastaja mi wloski tak, ze mam krostki. ale malutko zazwyczaj, albo wcale). potem myslalam, ze moze alergia na jakis balsam - zmienilam juz 3 - albo na zel do golenia - ale jak gole np. na mydlo to tez mnie swedzi. juz cos podejrzewam zlego, bo szalu dostaje i mam az ranki na nogach, nawet na udach, a tam sie jakos nie gole ;-)
grrr
czy to widac w tradycyjnych wynikach badan? cos mogloby mnie zaniepokoic w zwyklym badaniu? czy musze robic te rozne aspaty?? jakie sa inne objawy?

Do góry