reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

spoko, kate. ja przez chorobsko fiola nie bylam z nim na spacerku ponad 2 tyg. grubo ponad. fak. ostatnio, jak bylismy na chwile w rewie (o, zapomnialam, bylismy raz na pol godz) to mlody kimal potem z wrazenia 2,5h :-D ale to bylo wlasnie 2 tyg temu, zanim zachorowal na ucho. fak.

a mi jest tak zimno na dworze, ze nie chce mi sie nigdzie lazic. dramat. nie mam kurtki cieplej, nie oplaca mi sie teraz na ten moj brzucho kupowac. plaszcz chyba wyjme. fak. nie lubie za wczesnie, bo sie robi zima normalnie od razu..

ale i umnie dzisiaj pada, zimno, ciemno jak w dupie.. z zapalonym swiatlem siedze, juz od kilku dni tak..

normalnie deprecha :-(

ale na pocieszke - wstawilam zdjecia swojego brzuszka do galerii :-) normalnie gigant. od wczoraj sie w spodnie nie mieszcze. widac juz jak nic :-) strasznie szybko. ale coz. bedzie mi cieplej po gnatach w ciazowych getrach ;-)

reklama
U mnie piękne słonko świeci i wcale nie jest tak zimno :happy: pierwszy spacerek zaliczony - jak zwykle po śniadanko do spożywczego .
Kurcze i paczki jakoś szybko dochodzą - w poniedziałek zamówiłam na allegro buciki dla córki koleżanki , dziś już je listonosz przyyniósł :happy:
Ale tak to jest jak się mieszka w krainie wiecznej szczęśliwości :laugh2::dry:

Pozdrawaim wszystkie śliczne brzuchatki ;-)
i całą resztę bb-mamuś :-)

Roni gratulacje!!!

Aenye sliczny brzuszek i rzeczywiscie calkiem pokazny ;)

U nas pogoda do bani, mrzy, wieje i ciemno, ale spacerek zaliczony, ale tylko dlatego ze mamy psa J siostry pod opieka ;) ale sie ciesze bo gdyby nie on to bym chyba nosa z domu nie wychylila...

A ja pierdzielę jesienne spacerki zwłaszcza że nam odpadają przez najbliższe 2 tygodnie z powodu tych oskrzeli, fak:baffled:
Generalnie nie lubię spacerów, wolę się kisić w cieplutkim domku z misic, dvd, kompem i kawką :cool2:

u nas nuuuuuda. mlody jeczyduszy - nie wiem, naprawde, czemu on ze mna marudzi zawsze, z D. nigdy ponoc.
wyszlabym z domu, najchetniej na zakupy, ale nie mam z kim wyjsc i tym bardziej zostawic malego gdzies.
brr.
musze mu kupic porzadna czape i rekawiczki, bo nigdy nie pojdziemy na spacer. mam jedna cienka, bawelniana tylko. ergh.

dzieki za brzuszkowe komentarze ;-) jest naprawde spory jak na ten "wiek" heheh. nie wiem, jakim cudem.

reklama
poszlam dzis do ******go mzk i wiecie kto obsluguje petentow skladajacych zazalenia i reklamacje... kanar
a z nimi to nawet nie ma dyskusji
i naprawde h.uja im moge zrobic bo moim obowiazkiem bylo sprawdzic czy bilet jest dobrze skasowany
jezeli nie mam kasy bo moge isc do mopsu zlozyc podanie, czekac na wywiad srodowiskowy a potem z wnioskiem z mopsu skladac pismo o umozenie, inaczej sie da
czyli hu.j plyne z kasy by mzk moglo sobie na mnie zarobic
kur waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :angry::angry:

Do góry